Trustpilot
No Reviews Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod
Royal Catering

Uređaj za dimljenje hrane - 8 rešetki

819,00 €
U cijenu je uključen 25% PDV.

Artikl: EX10010730

|

Model: RCRO-1300

U cijenu je uključen 25% PDV.

Spremno za slanje!

Dostava cca. srijeda, 7. kolovoza
Qty
Popust
Po komadu
1+
0%
819,00 €
3+
5%
778,05 €
5+
10%
737,10 €
10+
15%
696,15 €
Glavne značajke
  • savršen za dimljenje ribe, mesa ili povrća
  • pogodan za toplo ili toplo dimljenje
  • prostor na 8 polica i kuke
  • tajmer do 120 minuta s funkcijom alarma
  • izdržljiva i higijenska konstrukcija od nehrđajućeg čelika
Detalji dostave
Povrati i jamstvo

Tehničke pojedinosti

Materijal
Ne hrđajući Čelik
Boja
Srebro
Napon [V]
230
Snaga [W]
1000
Vrijeme stvrdnjavanja [min]
0-120
Timer
Da
Broj rešetki
8
Kapacitet [l]
147 l
Udaljenost između rešetki
9 cm
Dimenzije (DxŠxV)
44 x 59 x 130 cm
Težina
39.5 kg
Dimenzije paketa (DxŠxV)
53.5 x 47 x 124.5 cm
Težina paketa
42.7 kg

Sastav paketa

  • Kabinet za pušenje RCRO-1300
  • 1 cijev za dimnjak
  • 8x polica
  • Posuđe za mast (s izljevom za zdjelu)
  • Posuda za mast
  • Ložište
  • Upravljačka jedinica za temperaturu s timerom

Opis proizvoda

Pušač za hranu - 8 rešetki

Svježe dimljena riba sada nije samo delicija u kojoj možete uživati u luci, već i nekoliko tjedana možete zadržati prepoznatljivi okus dimljenog mesa i kobasica.
Uz pušnicu za hranu RCRO-1300, sada možete sami napraviti ove delicije i pružiti svojim gostima vrlo poseban doživljaj okusa s vašim dimljenim delicijama. Pušač za hranu pruža dovoljno prostora za vašu ribu i meso - 40 x 34 x 108 cm. Hranu možete objesiti na kuku u pećnici ili staviti na jednu od osam polica. Oni imaju minimalni razmak od 7 cm u visinu.
Kod kadionice se zatvara i ložište se puni drvnom sječkom koja osigurava dim za proces dimljenja. Ložište se lako postavlja u unutrašnjost bez otvaranja ormarića. Ispod ložišta nalazi se posuda za prikupljanje pepela koji je izgorio tijekom procesa dimljenja.
Željena temperatura se može podesiti regulatorom temperature. Raspon temperature je 0 - 110 °C i stoga je podjednako pogodan za toplo i toplo dimljenje. Trajanje procesa dimljenja može se namjestiti pomoću timera. Alarm će vas signalizirati kada istekne unaprijed postavljeno vrijeme. Maksimalno vrijeme mjerača vremena je 120 minuta. Tajmer se može resetirati u bilo kojem trenutku, ako niste zadovoljni prvim rezultatom.
Sa strane pušnice nalazi se termometar koji se lako očitava i pokazuje temperaturu u Celzijusu i Fahrenheitu. To znači da ćete uvijek biti obaviješteni o trenutnoj temperaturi bez otvaranja ormarića.
Masnoće koje nastaju tijekom dimljenja skupljaju se pomoću sabirne posude koja štiti ložište i pod komore za dimljenje od onečišćenja. U slučaju velike nakupine masnoće, sakupljena mast teče preko izljeva u zdjelu ispod sabirne posude. Tamo se skuplja i može se lakše zbrinuti.
Pušač za hranu izrađen je od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Materijal se lako čisti i vrlo je robustan, tako da pušnica trajno zadržava svoju sjajnu površinu. Ova glatka površina karakterizirana izvrsnim higijenskim svojstvima tako da je pušnica idealna za obradu hrane poput ribe i mesa.
Uključen je ormarić za tamjan, cijev za dimnjak, posuda za sakupljanje, posuda za mast, posuda za pepeo, kutija za žeravicu, upravljačka jedinica za temperaturu s timerom kao i 8 polica.

Ocjene i recenzije


Poredati po :
Vjeruju stručnjaci iz cijelog svijeta
preko 16 godina
iskustva u e-trgovini
4.3
ocjena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJUNA
ljudi kupilo je naše proizvode