Trustpilot
(9) Recenzije

Grijalica za saunu - 8 kW - 30 do 110 °C

219,00 €
U cijenu je uključen 25% PDV.

Artikl: EX10250222

|

Model: UNI_SAUNA_G8.0KW

U cijenu je uključen 25% PDV.

Dostava cca. ponedjeljak, 6. svibnja
5% popusta uz najmanje 3 ista artikla 10% popusta uz najmanje 5 artikala!
Postavite cijenu
Po komadu
Popust
219,00 €
219,00 €
0%
657,00 €
208,05 €
5%
1.095,00 €
197,10 €
10%
Glavne značajke
  • Snažan—8 kW snage
  • Jednostavan—jednostavan za instalaciju i korištenje
  • Brzo—grije do 110 °C
  • Izdržljiv—otporan, vodootporan materijal
  • Mobilna—prijenosna konstrukcija
Sigurne metode plaćanja
Detalji dostave
Povrati i jamstvo

OPIS PROIZVODA

TEHNIČKE POJEDINOSTI

ČESTA PITANJA

Ocjene i recenzije


4.6

Na temelju 9 recenzija

Poredati po :

prije 2 mjeseca Posted on Expondo Germany

cijena-učinak

Izuzetno jednostavna instalacija (uvijek bi je trebao obaviti električar) Ja sam onaj koji se ceri. Cjenovna izvedba nenadmašna. Trošak popravka bio bi veći. Kvaliteta. Jedno poboljšanje koje bih predložio je priključni terminal

Prikaži izvornu recenziju

prije 2 mjeseca Posted on Expondo Netherlands

Otopljeno

Mali problem riješen vrlo profesionalno. Tako i treba biti! Hvala!👍

Prikaži izvornu recenziju

prošli mjesec Posted on Expondo Austria

Grijalica za saunu brza isporuka dobar proizvod

Peć za saunu, koja služi kao zamjena za peć staru 18 godina, primio sam unutar 5 dana (sa vikendom između) od obavijesti o isporuci. Proizvod u potpunosti odgovara opisu i već je djelovao nakon 2 sata. Razmjena jednostavna i neproblematična.

Prikaži izvornu recenziju

prije 2 godine Posted on Expondo Germany

Grijalica za saunu s dobrim omjerom cijene i učinka

Pećnica u potpunosti služi svojoj svrsi. Brzo se zagrijava i širi ugodnu toplinu. Montaža i električni priključak su jednostavni. Nakon pola sata kada se prvi put zagrijava, razvoj neugodnih mirisa je prestao.

Prikaži izvornu recenziju

prošli mjesec Posted on Expondo Germany

Peć za saunu

Nažalost, došlo je do oštećenja prilikom prve isporuke. Povrati i zamjene su bili bez problema. Nova pećnica radi savršeno.

Prikaži izvornu recenziju

prije 2 mjeseca Posted on Expondo Austria

Nema komentara.

Prikaži izvornu recenziju

prije 3 godine Posted on Expondo Switzerland

Jeftin uređaj s iznenađujuće prilično složenim sklopom

Pećnica služi svojoj svrsi – cijena/učinak: vrlo dobro. Rok isporuke odgovara najavi; ambalaža je dobra. Podaci o proizvodu su neadekvatni. Opis na web stranici u bitnim dijelovima ne odgovara uputama za uporabu: - Prema tome, pećnica mora biti postavljena 20 cm od poda; Međutim, prva slika prikazuje podni model i kaže samo "Moguća montaža na zid". Međutim, to je apsolutno neophodno za rad cirkulacije zraka. - Zidna montaža nije dobro promišljena. Sa normalnim vijcima, peć se može čvrsto spojiti na zid samo ako koristite ofset odvijač. (Savjet: upotrijebite pomoćnu konstrukciju ili imbus vijke) - Za montažu kabela za napajanje potrebno je izbušiti ili prepiliti rupu kroz tvrdu plastiku (nema uklonjivih čepova). - Termostat nije ugradbeni, već se mora (razumno!) montirati na strop i uključen je u upravljačku jedinicu koja se može zasebno kupiti. - Prilikom prve uporabe gori zaštitni sloj grijaćih elemenata koji se dime. Tek nakon otprilike sat vremena grijanja s otvorenim vratima sauna se može koristiti bez mirisa. - U opisu se ne spominje da kabel za napajanje nije uključen.

Prikaži izvornu recenziju

prije 6 mjeseci Posted on Expondo Germany

Nema komentara.

Prikaži izvornu recenziju

prije 2 godine Posted on Expondo Germany

Grijalica za saunu radi dobro...ako je pravilno spojite...

Naručena roba je isporučena vrlo brzo u roku od dva dana. To je bilo iznenađujuće dobro, jer je u početku najavljen rok isporuke od 6 dana. Nažalost, električni priključak na grijač saune postao je problem. Električni priključak nije detaljnije opisan u uputama za uporabu: piše samo “400V 3N, 5x2,5”. Ne postoji ni dijagram strujnog kruga ni informacija o dodjeli priključnih stezaljki. Uostalom, u priključnoj kutiji peći za saunu nalazi se srebrna naljepnica s oznakama priključka. Međutim, položaj i veličina ove naljepnice ne odgovaraju terminalu za spajanje. To je dovelo do toga da sam u početku neispravno spojio pećnicu, jedan od tri osigurača je odmah iskočio i pećnica nije ispravno radila. Zatim sam se žalio na grijač za saunu i dobio povratni broj u roku od dva dana. Prilikom pakiranja robe još jednom sam bolje pogledao spojnu klemu i prepoznao grešku s neispravnim rasporedom klema. Nakon što sam ispravno spojio peć za saunu, radila je savršeno. Moj zaključak: ocjena 2...3 za tehnički potkovane ljude, ocjena 5 ako je za "normalne potrošače".

Odgovor od

Hvala na vašem mišljenju. Konstantno radimo na poboljšanju naših proizvoda i usluga.
Prikaži izvornu recenziju

S nama ste u pravim

rukama!

S obiljem stručnosti i ciljem da ponudimo izvrsnu kvalitetu uz uštedu vašeg novca, razvijamo vlastite jake marke s održivim dizajnom, "Made in Germany". Obilježeni kroz više od 1.000.000 zadovoljnih kupaca, neprestano razvijamo nove metode za osobno ispunjavanje individualnih želja i zahtjeva.

Vjeruju stručnjaci iz cijelog svijeta
preko 16 godina
iskustva u e-trgovini
4.3
ocjena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJUNA
ljudi kupilo je naše proizvode