Trustpilot
(1) Recenzija

Platformska vaga - kalibrirana - 150 kg / 50 g

339,00 €
U cijenu je uključen 25% PDV.

Artikl: EX10200001

|

Model: BEKO+LCD035X040150-B1

Niska zaliha

Požuri! Ostalo je samo nekoliko artikala!

U cijenu je uključen 25% PDV.

Spremno za slanje!

Dostava cca. srijeda, 24. srpnja
Qty
Popust
Po komadu
1+
0%
339,00 €
3+
5%
322,05 €
5+
10%
305,10 €
10+
15%
288,15 €
Glavne značajke
  • Kalibriran, podesiv i pogodan za posao
  • Certificirana preciznost od 20 g (60 kg) ili 50 g (150 kg)
  • Moderan LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem i sklopivim stativom
  • Dugi vijek trajanja baterije do 100 sati
  • Prostrana platforma za vage od nehrđajućeg čelika
  • RS 232 sučelje za dijeljenje podataka sa standardnim komunikacijskim protokolima
Sigurne metode plaćanja
Detalji dostave
Povrati i jamstvo

OPIS PROIZVODA

Platformska vaga - Kalibracija - 150 kg / 50 g

Pouzdana mjerenja temelj su vašeg poslovanja, bilo da šaljete robu ili trgujete rasutom robom. Svaki gram se računa. Ova vaga točno mjeri i pruža pouzdane informacije o vašim proizvodima. Provjerite kalibriranu platformsku vagu do 150 kg od TEM-a! Ne samo da je jednostavna za korištenje i prenosiva - ova vaga također ispunjava zahtjeve visoke preciznosti u struci.
Platformska vaga je u skladu s propisima za trgovinu. To potvrđuje oznaka kvalitete M na zelenoj pozadini. Bit će kalibriran i isporučen na način koji se može provjeriti, ali ga ponovno treba ovjeriti ovlaštena osoba, ovisno o nacionalnim propisima. To je osnova za zakonsko određivanje težine za robu koja se nudi na prodaju.
Preciznost vage ovisi o maksimalnoj težini koju želite izmjeriti. Platformska vaga tvrtke TEM ima dva mjerna područja, što povećava točnost pri vaganju lakših predmeta. Mjeri se do 60 kg uz maksimalno odstupanje od 20 g, za predmete do 150 kg odstupanje može biti do 50 g. Kalibracija, koja se mora obnoviti nakon dvije godine, osigurava da se odstupanje ne prekorači.
Vrijednosti se prikazuju na modernom LCD zaslonu, koji je pričvršćen na vagu sa sklopivim stativom. Brojke na zaslonu su velike i jasno čitljive. Za konstantno savršenu vidljivost postoji podesivo pozadinsko osvjetljenje. Može se uključiti ili isključiti ili koristiti kada se predmet postavi na vagu ili se pritisne tipka.
Za optimalno gledanje, zaslon se može naginjati i prilagoditi vašim individualnim potrebama. Također se može promijeniti orijentacija zaslona. Ili je poravnat ili nasuprot površini za vaganje. Zbog različitih postavki uređaj uvijek možete prilagoditi svojim radnim uvjetima.
Jasno dizajnirana upravljačka ploča jednostavna je za korištenje. Postoji pet tipki za upravljanje potrebnim osnovnim funkcijama: rad, pozadinsko osvjetljenje, tariranje, mjerni raspon i nuliranje. Osim toga, svjetlo na zaslonu pokazuje kada je vaga uravnotežena. Pojedinačne funkcije su akustički istaknute. Upravljačka ploča je zaštićena prozirnim poklopcem.
Zaslon vage se napaja na bateriju, tako da je možete koristiti i u pokretu. Ima trajanje baterije do 100 sati i nevjerojatnu izdržljivost. Za punjenje baterije prema potrebi, zaslon prikazuje trenutnu napunjenost baterije. Za pohranu ili transport, možete složiti obojeni željezni tronožac u nekoliko jednostavnih koraka.
Površina za vaganje izrađena je od robusnog, visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika. Budući da je otvoren s tri strane, mogu se vagati i veći predmeti veći od 35 x 40 cm. Elegantan rub gdje je zaslon postavljen na stativ štiti vagu od oštećenja tijekom vaganja. Neklizajuće nožice podesive po visini osiguravaju siguran vodoravni položaj.
Platformska vaga ima RS 232 sučelje koje omogućuje spajanje na računalo ili kasu. Za prijenos podataka dostupni su različiti komunikacijski protokoli kao što su DIALOG 06, TEM, TISA, DELTA, CAS (NCI) ili ACLASS.

TEHNIČKE POJEDINOSTI

Ocjene i recenzije


5.0

Na temelju 1 recenzije

Poredati po :

prije 10 mjeseci Posted on Expondo Germany

Proširi ljestvicu

Ova vaga ispunjava sva moja očekivanja. Lagana, robusna i velika platforma. Funkcionalni zaslon. IZVRSNO!!

Prikaži izvornu recenziju

Česta pitanja

Što da radim ako mi se vaga pokvari?

Nudimo profesionalnu korisničku podršku i dat ćemo uređaj na popravak ovlaštenom servisu. Stoga nas kontaktirajte.

S nama ste u pravim

rukama!

S obiljem stručnosti i ciljem da ponudimo izvrsnu kvalitetu uz uštedu vašeg novca, razvijamo vlastite jake marke s održivim dizajnom, "Made in Germany". Obilježeni kroz više od 1.000.000 zadovoljnih kupaca, neprestano razvijamo nove metode za osobno ispunjavanje individualnih želja i zahtjeva.

Vjeruju stručnjaci iz cijelog svijeta
preko 16 godina
iskustva u e-trgovini
4.3
ocjena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJUNA
ljudi kupilo je naše proizvode