Trustpilot
(6) Recenzije

Aparat za zavarivanje aluminija - TIG AC/DC - 220 A - 8 metara kabela - puls

719,00 €
U cijenu je uključen 25% PDV.

Artikl: EX10021056

|

Model: S-ALU 220 PRO

U cijenu je uključen 25% PDV.

Dostava cca. srijeda, 8. svibnja
5% popusta uz najmanje 3 ista artikla 10% popusta uz najmanje 5 artikala!
Postavite cijenu
Po komadu
Popust
719,00 €
719,00 €
0%
2.157,00 €
683,05 €
5%
3.595,00 €
647,10 €
10%
Glavne značajke
  • Radni ciklus od 60% na 220 A
  • Maksimalna sloboda kretanja uz kabel od 8 metara, sklop kabela i nožnu papučicu
  • TIG aparat za zavarivanje s AC i DC, pogodan i za aluminij
  • Precizno zavarivanje uz točnu kontrolu svih parametara zavarivanja
  • Podesive vrijednosti za vrijeme naknadnog protoka plina, brzinu pulsa, puls, radni ciklus i čistu širinu
  • Snažna MOSFET tehnologija s 2/4-taktnim preklapanjem i HF paljenjem
Sigurne metode plaćanja
Detalji dostave
Povrati i jamstvo

OPIS PROIZVODA

TEHNIČKE POJEDINOSTI

ČESTA PITANJA

Ocjene i recenzije


5.0

Na temelju 6 recenzija

Poredati po :

prije 2 godine Posted on Amazon France

ŽAN

Vrlo dobar proizvod, korišten 6 godina, dakle 4 kao profesionalni (kotaoničar).

Prikaži izvornu recenziju

prije 2 godine Posted on Amazon France

Vrlo jednostavan za korištenje

Ako želite naučiti kako pravilno zavarivati TIG-om, preporučujem vrlo detaljan zasebni priručnik za podešavanje. Pogodan je i za profesionalce sa svojom vrlo dugom svjetiljkom

Prikaži izvornu recenziju

prije 3 godine Posted on Amazon Italy

Sjajno

Mali uvod, nisam profesionalac i imam malo iskustva s TIG zavarivanjem, prije sam koristio zavarivač s okidačem za podizanje. Stroj je stigao ranije od očekivanog s odličnim pakiranjem, u paketu sam našao kablove za stezaljke i uzemljenje velikog presjeka i vrlo duge, tig svjetiljka je izvrsne izrade s kabelom dugim preko šest metara, pedala je u potpunosti metalna s dugim kabeli poput kabela gorionika, maksimalna struja se može podesiti na pedali pomoću bočnog potenciometra, nadalje pedala može kontrolirati okidač spajanjem dvopolnog konektora umjesto gorionika, povećanje struje s pedalom zahtijeva uključivanje prekidačem u donjem desnom kutu. Čini se da je stroj napravljen jako dobro, ne znam jesu li unutarnje komponente na visini, ali nadam se da jesu, jedina mana su upute, vrlo detaljne zbog sigurnosti, vrlo loše za ostalo, ali su na talijanskom , crijevo za plin je od prozirne plastike prilično dugo, ali vrlo kruto, rekao bih da kvaliteta nije usklađena s ostalima. Pročitao sam druge recenzije u kojima se kaže da stroj prijavljuje prenapuhane specifikacije u usporedbi s maksimalnom strujom, možda i jest, ali 220 ampera je puno i da biste ih iskoristili, ipak bi vam trebao Enelov izvor od najmanje 4500 W, izlazni konektori su oni mali, vjerojatno bi s 220 A mogli imati problema pogotovo ako nisu dobro zategnuti, ali ono što je prije rečeno vrijedi (možda ne doseže 220 A i u svakom slučaju ih nikad neću koristiti) osobno sam jako sretan, stroj je iznad mojih očekivanja, s obzirom da sam ga platio 729 eura uključujući i pedalu, u isporučenom našao sam i set mlaznica za plamenik, tri kliješta različitih promjera za tugsten elektrode i univerzalnu elektrodu, talijanski strojevi koštaju tri puta toliko, ne znam hoću li naći pomoć u slučaju kvara, ali prije nego što potrošim iznos jednak cijeni talijanskog automobila, moram spaliti tri ovakva. Ne znam ni da li moze na agregat, nije navedeno u uputama, saznat cu uskoro, sto se mene tice preporucujem bez sumnje, naravno onima koji ne imate iskustva s TIG strojem, morate se malo poigrati s njim da biste se upoznali s njim.brojne naredbe. Sretno zavarivanje svima.

Prikaži izvornu recenziju

prije 5 mjeseci Posted on Expondo Switzerland

Savršen

Savršeno odgovara opisu!! Radi jako dobro!!!

Prikaži izvornu recenziju

prije 2 godine Posted on Amazon Germany

Stamos!

Amerikanci žive u Europi i razlika u kvaliteti strojeva je velika. Moj posljednji stroj bio je Lincoln 225 TIG koji je veći i teži transformatorski stroj. Izgrađen je poput tenka i težak je tonu. Sada u inozemstvu trebao mi je zamjenski stroj i uvijek sam bio skeptičan prema inverterskim strojevima jer se čini da ne traju. Probao sam Stahlwork, stroj se činio OK, ali pedala je bila apsolutno užasne kvalitete. Iskoristio sam još jednu priliku sa Stamosom jer je stroj imao sve kriterije koji su mi se činili dobrima: analogne kontrole, mnoštvo podešavanja i odgovarajuću nožnu papučicu. Sve od kutije u kojoj je proizvod stigao do komponenti je vrhunske kvalitete, uključujući i nožnu pedalu! Ovaj je stroj vrlo konkurentne cijene i ima sve značajke koje bi bile potrebne bez svih sitnih digitalnih kontrola. Stroj ću temeljitije testirati i izvijestiti, ali zasad je ovaj stroj SOLIDAN. Pritužbe: - Kao što je prethodni recenzent primijetio, plinski priključak je samo bodljikavo crijevo s krutom prozirnom cijevi. Više bih volio odgovarajuće crijevo za visokotemperaturni plin, ali ovo radi.- Uključeni TIG plamenik je glomazan. Preferiram lakše, fleksibilnije svjetiljke iz CK (bez ručnih kontrola).- Više bih volio da stroj koristi uobičajeni priključak svjetiljke s okretnim zaključavanjem.- Kada koristite nožnu papučicu, glavna kontrola amperaže nalazi se na papučici za razliku od stroj. Čudno, ali mogu živjeti s tim.

prije 2 godine Posted on Amazon Germany

Supe

Sve savršeno

Prikaži izvornu recenziju

S nama ste u pravim

rukama!

S obiljem stručnosti i ciljem da ponudimo izvrsnu kvalitetu uz uštedu vašeg novca, razvijamo vlastite jake marke s održivim dizajnom, "Made in Germany". Obilježeni kroz više od 1.000.000 zadovoljnih kupaca, neprestano razvijamo nove metode za osobno ispunjavanje individualnih želja i zahtjeva.

Vjeruju stručnjaci iz cijelog svijeta
preko 16 godina
iskustva u e-trgovini
4.3
ocjena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJUNA
ljudi kupilo je naše proizvode