Trustpilot
(5) Recenzije

Plazma rezač - 65 A - 400 V - IGBT - HF - Radni ciklus 100 % paljenja

419,00 €
U cijenu je uključen 25% PDV.

Artikl: EX10021418

|

Model: S-PLASMA 60U

U cijenu je uključen 25% PDV.

Spremno za slanje!

Dostava cca. ponedjeljak, 6. svibnja
5% popusta uz najmanje 3 ista artikla 10% popusta uz najmanje 5 artikala!
Postavite cijenu
Po komadu
Popust
419,00 €
419,00 €
0%
1.257,00 €
398,05 €
5%
2.095,00 €
377,10 €
10%
Glavne značajke
  • Snažan – maksimalna struja rezanja od 65 A, 100 % radni ciklus
  • Pregledno raspoređena – upravljačka ploča s LED zaslonom, manometrom i kontrolnim kotačićem
  • Učinkovito – moderni IGBT inverter i HF paljenje
  • Precizno – brzo rezanje bez deformacija do 22 mm debljine materijala
  • Mobilni – kompaktne dimenzije i ručka za nošenje
Sigurne metode plaćanja
Detalji dostave
Povrati i jamstvo

OPIS PROIZVODA

TEHNIČKE POJEDINOSTI

Ocjene i recenzije


4.2

Na temelju 5 recenzija

Poredati po :

prije 8 mjeseci Posted on Expondo Germany

Potpuna preporuka.

Prema svim mišljenjima na internetu o ovom uređaju, i ja ga preporučujem. Pročitao sam mnogo pozitivnih unosa i to me potaknulo da kupim rezač. Bez sumnje ga mogu preporučiti i dalje te dodati još jedno pozitivno mišljenje o ovom uređaju. Brza dostava, proizvod je dostavljen sljedeći dan, dobro zapakiran. Kratke i konkretne upute sa sigurnosnim napomenama. Vrlo jednostavno sučelje, jednostavno upravljanje uređajem - sve je u redu.Što se testa rezanja tiče, postavit ću kratki video na YT - izgleda stvarno dobro.

Prikaži izvornu recenziju

prije 8 mjeseci Posted on Expondo Germany

Savršen!

Plazma rezač me se stvarno dojmio, da budem iskren. Pogodnost za korištenje je nevjerojatna - sučelje je tako jednostavno da nisam morao previše razmišljati o njemu. Ali onda izvedba! Ludost! Stvarno je prodrmao, a tehnički podaci su u potpunosti odgovarali stvarnosti, što me jako iznenadilo. Priručnik je također bio vrlo dobro izrađen i puno mi je pomogao. Korištenje je jednostavno, a performanse će vas oduševiti. Dodajte tome brzu dostavu, sigurno pakiranje i genijalan priručnik – savršeno!

Prikaži izvornu recenziju

prije 8 mjeseci Posted on Expondo Poland

Najbolji rezač

Vrlo dobar izbor. U početku sam bila skeptična jer nisam mogla pronaći nijedan video o proizvodu pa nisam znala što očekivati ili kako će kroj izgledati. Našao sam samo nekoliko recenzija na internetu. I to je sve. Ono što me konačno uvjerilo da ga kupim je relativno niska cijena, 65A i stvarno snažan ciklus. Što se činilo prilično nevjerojatnim za ovaj cjenovni rang. No, mali broj pozitivnih mišljenja na internetu ukazivao je na to da su parametri djelovali realno ili barem vrlo blizu stvarnim. Mogu potvrditi da je ovo stvarno dobar izbor. Ovisno o radu, ciklus može biti kraći - ali to vjerojatno ovisi o uvjetima okoline tijekom zavarivanja. Rez je bez prskanja, sve je lijepo ispuhano. Vrlo dobro i brzo se nosi s debljim materijalima. Jednom riječju, proizvod zaista vrijedan vaše pažnje. Stražnji dio kućišta lagano škripi, no dalo bi se to poboljšati – jer cijeli uređaj izgleda jako solidno. Uređaj je stigao bez utikača i nije bio u kompletu (400V), što je sasvim standardno za 3P i za ovu cijenu nemam većih zamjerki, ali bi bilo bolje da je u kompletu. Još jedna prednost je lakoća upravljanja, nema gumba - sve je lako pod kontrolom. Ukratko, VRIJEDI!

Prikaži izvornu recenziju

prije 9 mjeseci Posted on Expondo Germany

Nema komentara.

Prikaži izvornu recenziju

prije 6 mjeseci Posted on Expondo Slovakia

plazma rezač 65 A

Ispravan kabel za uzemljenje nije isporučen, ne možete pronaći odgovor na ovaj problem. Nekakvi linkovi negdje gdje ne radi, daje loš imidž cijeloj ovoj trgovini!

Prikaži izvornu recenziju

S nama ste u pravim

rukama!

S obiljem stručnosti i ciljem da ponudimo izvrsnu kvalitetu uz uštedu vašeg novca, razvijamo vlastite jake marke s održivim dizajnom, "Made in Germany". Obilježeni kroz više od 1.000.000 zadovoljnih kupaca, neprestano razvijamo nove metode za osobno ispunjavanje individualnih želja i zahtjeva.

Vjeruju stručnjaci iz cijelog svijeta
preko 16 godina
iskustva u e-trgovini
4.3
ocjena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJUNA
ljudi kupilo je naše proizvode