Trustpilot
(10) Recenzije

Slush Machine - 2 x 6 litara - -20 °C minimalna temperatura - funkcija sladoleda

1.579,00 €
U cijenu je uključen 25% PDV.

Artikl: EX10011028

|

Model: RCSL 2/6ICE

U cijenu je uključen 25% PDV.

Spremno za slanje!

Dostava cca. ponedjeljak, 13. svibnja
5% popusta uz najmanje 3 ista artikla 10% popusta uz najmanje 5 artikala!
Postavite cijenu
Po komadu
Popust
1.579,00 €
1.579,00 €
0%
4.500,15 €
1.500,05 €
5%
7.105,50 €
1.421,10 €
10%
Glavne značajke
  • Veliki kapacitet od 2 x 6 litara za trgovine sladoledom, kamione s hranom ili barove
  • Intuitivno i jednostavno upravljanje s digitalnim sustavom upravljanja
  • Servis u cijeloj EU i trogodišnje jamstvo
  • Šest različitih funkcija za pripremu koktela, sladoleda i više
  • 8-12 sati rada zbog teške konstrukcije
Sigurne metode plaćanja
Detalji dostave
Povrati i jamstvo

OPIS PROIZVODA

TEHNIČKE POJEDINOSTI

ČESTA PITANJA

Ocjene i recenzije


4.8

Na temelju 10 recenzija

Poredati po :

prije 2 mjeseca Posted on Expondo Germany

2x6 L Slush Granita Softeis Meeeega

Sada smo testirali stroj nekoliko puta i sve radi savršeno. Programi su dobro unaprijed postavljeni i mogu se fino podešavati. Kod spremnika je moguć i drugačiji izbor. Oba spremnika se kontroliraju zasebno.

prije 2 godine Posted on Expondo France

Machine à granitas 2x6 litara

Vrlo dobar stroj za granitu i lijep. Za sada sam radila samo granitu od limuna i rezultat je bio besprijekoran s programom granita sa 5 litara proizvoda i za 50 minuta je bila gotova. Buka stroja je vrlo korektna i odradio sam program čišćenja bez problema. Dolazi s duplim brtvama i 1 tubom masti. Uskoro ću probati malo sladoleda, a kasnije ću dati još jedan komentar. Trenutno ne žalim što sam kupio, vidjet ćemo s vremenom ali imam povjerenja u ROYAL CATERING opremu koju sam već godinama kupio i koja još uvijek jako dobro radi, panini roštilj, peć za pizzu.

Prikaži izvornu recenziju

prije 10 mjeseci Posted on Expondo Italy

Granitore

Odličan proizvod. Savjetujem

prije 10 mjeseci Posted on Expondo Germany

Nakon prvog testa, totalno smo oduševljeni! Mega dio!

Prikaži izvornu recenziju

prije 22 dana Posted on Expondo Poland

Otkrivenje

Krajem ožujka kupila sam od Expondo Granitor - 2 x 6 l - 450 W - od -20°C - za sladoled sam se ipak odlučila kupiti kod njih jer me iskustvo naučilo da u slučaju U slučaju problema moguće je vratiti ili zamijeniti uređaj drugim. Srećom, upravo se to i dogodilo. Expondo mi je odmah nakon uplate pošiljke poslao opremu koja je odmah stigla, jako dobro zapakirana, ali se nažalost pokvarila nakon spajanja. To se događa, kao i sa svakom opremom. Tvrtka je ovdje napravila odličan posao, profesionalna telefonska linija i ljubazno osoblje prihvatili su izazov i ponudili zamjenu uređaja za novi Granator nakon što ga pošalju natrag, i to se dogodilo, samo čekam pošiljku, mogu' Ne čekaj shakeove i smrznuta pića u ovim vrućim danima, koje ću moći poslužiti svojim klijentima. Još jednom preporučam tvrtku zbog profesionalnosti i politike koja daje mir klijentima poput nas da se ne stresiraju u sličnim slučajevima, jer se rješava odmah, pouzdano i kvalitetno. Sigurno ću se vratiti s još kupnji. Vratit ću se da podijelim svoje mišljenje nakon isprobavanja opreme koja će mi uskoro biti isporučena.

Prikaži izvornu recenziju

prije 9 mjeseci Posted on Expondo Germany

Stroj za bljuzgavicu - 2 x 6 litara

Dostava je bila bez problema. Prvo puštanje u rad također. Sve po želji. Stroj mogu samo preporučiti.

Prikaži izvornu recenziju

prošle godine Posted on Expondo France

Machine à granitas 2x6 litara

Vraćam se kao što sam obećao na svoju drugu procjenu stroja za granitu kupljenog prije nekoliko mjeseci. Ovaj vikend sam napravio posudu od 4 litre granita i drugu posudu od 4 litre mekog talijanskog sladoleda (sunča) u isto vrijeme i rezultat je bio vrlo dobar, trebalo mi je oko 1 sat i 15 minuta da dobijem rezultat od 2 spremnici. Radila sam program granita i sladoleda i rezultat je bio besprijekoran. Zaključak, preporučujem ovaj stroj za granitu, sladoled, voćni sok. . . vrlo svestran i koji radi vrlo dobro i sve njegove opcije postavki su programirane, ali koje se mogu personalizirati po želji do najbližeg stupnja i brzine rotacije, 1 spremnik sam ili 2 spremnika u isto vrijeme. Rastavio sam sve nakon što sam mašinu automatski očistio s malo deterdženta za posuđe i osušio je, a zatim ponovno sastavio, namazavši spojeve i odvodnu cijev. Vrlo zadovoljan kupnjom.

Odgovor od

Hvala vam na pozitivnim i korisnim povratnim informacijama. Radujemo se ponovnom susretu. Vidimo se uskoro i ugodan dan!
Prikaži izvornu recenziju

prije 9 mjeseci Posted on Expondo Germany

Stroj za bljuzgavicu

Stroj je jednostavno odličan. Već sam imao jedan za isprobati. Ali ovi, jednostavni za upotrebu, brzo pripremaju bljuzgavicu i piju je. Također bismo mogli zamisliti da bi čišćenje bilo gore. Ne želimo više biti bez mašine za bljuzgavicu. Ne samo za zabavu, već ih po vrućini želimo koristiti samo u uredu tijekom dana.

Prikaži izvornu recenziju

prije 7 mjeseci Posted on Expondo Denmark

Brz i odličan stroj za bljuzgavicu

Djeca su potpuno poludjela kad smo donijeli ovaj stroj kući. Dobre stvari: radi sjajnu bljuzgavicu i to brže nego što smo mislili. Mali nedostatak: ima tendenciju da se malo prolije nakon točenja i ne završi toliko u pladnju koliko na stolu. Pa smo morali kupiti nekoliko ladica koje smo stavili ispod stroja kako bismo skupili te prolive. Stroj je također prilično bučan, ali ne vidim kako se to može izbjeći.

Prikaži izvornu recenziju

prije 9 mjeseci Posted on Expondo Norway

Vrlo sretan

Bok, volim ovu mašinu. Jednostavan za korištenje, mnogo sjajnih funkcija, nije pretjerano kompliciran za čišćenje. Odlična kupnja

Prikaži izvornu recenziju

S nama ste u pravim

rukama!

S obiljem stručnosti i ciljem da ponudimo izvrsnu kvalitetu uz uštedu vašeg novca, razvijamo vlastite jake marke s održivim dizajnom, "Made in Germany". Obilježeni kroz više od 1.000.000 zadovoljnih kupaca, neprestano razvijamo nove metode za osobno ispunjavanje individualnih želja i zahtjeva.

Vjeruju stručnjaci iz cijelog svijeta
preko 16 godina
iskustva u e-trgovini
4.3
ocjena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJUNA
ljudi kupilo je naše proizvode