Trustpilot
(9) Recenzije

Posuda za kašu - 60 L - 3000 W

389,00 €
U cijenu je uključen 25% PDV.

Artikl: EX10011524

|

Model: RCBM-42N

U cijenu je uključen 25% PDV.

Dostava cca. ponedjeljak, 6. svibnja
5% popusta uz najmanje 3 ista artikla 10% popusta uz najmanje 5 artikala!
Postavite cijenu
Po komadu
Popust
389,00 €
389,00 €
0%
1.167,00 €
369,55 €
5%
1.945,00 €
350,10 €
10%
Glavne značajke
  • Veliki—radni kapacitet od 60 L
  • Jednostavno—automatski način rada i funkcija memorije—idealno za početnike pivare
  • Jednostavan za korištenje—LCD s touchpadom za podešavanje temperature, izlaza i vremena kuhanja
  • Snažan—kombinira grijaće elemente od 1800 W i 1200 W
  • Praktično—uklonjivi spremnik za zrno, cirkulacijska pumpa i odvodna slavina, kao i konstrukcija od nehrđajućeg čelika
Sigurne metode plaćanja
Detalji dostave
Povrati i jamstvo

OPIS PROIZVODA

TEHNIČKE POJEDINOSTI

ČESTA PITANJA

Ocjene i recenzije


4.6

Na temelju 9 recenzija

Poredati po :

prije 8 mjeseci Posted on Expondo Germany

Vrh

Prvo smo kupili jeftinu posudu za kuhanje od konkurencije: 250 € vrijedan otpadni nehrđajući čelik koji se slomio nakon dvaput korištenja. Stoga smo uložili ovdje i apsolutno smo oduševljeni. Pumpa, točnost temperature, kvaliteta izrade, sve super. Cijena je visoka, ali se čini opravdanom.

Prikaži izvornu recenziju

prošli mjesec Posted on Expondo France

Belle stroj

Prekrasan stroj, jednostavan za korištenje.

Prikaži izvornu recenziju

prije 9 mjeseci Posted on Expondo Austria

Sve odgovara očekivanom

Prikaži izvornu recenziju

prije 12 dana Posted on Expondo Romania

primljeni paket

Predmet je kao što je opisano, upute su dobre. Ekspedicija brza i besprijekorna. Navlaka savršeno pristaje, kao i mash tun. Proziran poklopac je veliki plus, može se vidjeti protok pumpe i prilagoditi u skladu s tim. Još neki detalji ne bi mogli štetiti (kao na primjer, kako staviti sito na dno, s konkavnim dijelom gore ili dolje? - shematski detalj bi riješio misteriju) Programiranje se čini lako, pamćenje programa još uvijek je upitnik . Testirao sam funkcioniranje s vodom i sve ide glatko kako treba. Nadamo se da ćemo ga vidjeti na djelu u stvarnim uvjetima! Do sada, 10/10

Prikaži izvornu recenziju

prošli mjesec Posted on Expondo Poland

Vrlo dobar kotlić

Do sada sam skuhao 100-tinjak na lonac RCBM 40N od 40l, ali sam odlučio kupiti veći. Do sada sam skuhao 3 napitka s njim. Vrlo dobra izvedba. Sveukupno dobar omjer cijene i kvalitete, jednostavan za korištenje i odličan izgled. Toplo preporučam.

Prikaži izvornu recenziju

prije 8 dana Posted on Expondo France

Praktično i učinkovito

Nakon dva kuhanja s ovim spremnikom otkrio sam da je ispunio moja očekivanja. Vrlo praktično i učinkovito, nema se što reći. Savršen

Prikaži izvornu recenziju

prije 4 godine Posted on Expondo Germany

Super cijena

Odlična cjenovna izvedba. Nemam mogućnosti usporedbe sa speidelovim Braumeisterom ili sličnim sustavima, ali jednostavno sam uvjeren u to. Imam malu zamjerku: u opisu stoji "intuitivna" ploča osjetljiva na dodir. Moj kuhalo za piće nema dodir. Ali to me više ne muči. Možda sam samo naručio kad sam promijenio model. Nadalje, 9 programa odnosi se na 9 radnih koraka koji se mogu programirati. Šteta što se "ušteđeno" gubi nakon gašenja... 60 litara (ili 62) odnosi se na cijelu količinu. Odnosno oko 50/55L piva po kuhanju! Malo zbunjujuće. Ali inače čišćenje, rukovanje, točnost temperature su vrhunski.

Odgovor od

Dragi Stefane, hvala ti puno na poruci i povratnim informacijama. Proslijedit ćemo ga našem timu za upravljanje proizvodima. Drago nam je da ste vrlo zadovoljni proizvodom. Zabavite se s njim! Ako imate pitanja, rado ćemo vam pomoći. Srdačan pozdrav, expondo Služba za korisnike
Prikaži izvornu recenziju

prije 10 mjeseci Posted on Expondo Netherlands

Prima brouwketel

Proizvod je dobro napravljen i radi ispravno. Neke stvari su slabije kvalitete (crijevo za ispiranje umjesto cijevi za pumpanje tekućine i filterska ploča ne pristaje dobro na zračnicu). Ti jeftiniji dijelovi ne čine nikakvu razliku u radu i za ovaj novac možete dobiti 50 do 55 litara kuhanja piva ili 30 litara piva s dvostrukim preljevom slada za pivo s visokim udjelom alkohola.

Prikaži izvornu recenziju

prije 9 mjeseci Posted on Expondo Germany

Preljevna cijev je bila neispravna kad sam ga prvi put skuhao. Ulaz cijevi je smrskan.

Pozdrav, kuhalo za kuhanje je apsolutno sjajno i zaslužuje 5 zvjezdica. Međutim, preljevna cijev na ulazu cijevi bila je toliko deformirana da je tekućina iscurila. Stoga mu nisam mogao dati 5 zvjezdica. Upute za uporabu također ostavljaju nedostatkom želje. Piše kako rukovati uređajem, ali nažalost ne kaže kako ga sastaviti. Srećom postoji YouTube, gdje možete vidjeti kako se pojedini dijelovi sastavljaju.

Prikaži izvornu recenziju

S nama ste u pravim

rukama!

S obiljem stručnosti i ciljem da ponudimo izvrsnu kvalitetu uz uštedu vašeg novca, razvijamo vlastite jake marke s održivim dizajnom, "Made in Germany". Obilježeni kroz više od 1.000.000 zadovoljnih kupaca, neprestano razvijamo nove metode za osobno ispunjavanje individualnih želja i zahtjeva.

Vjeruju stručnjaci iz cijelog svijeta
preko 16 godina
iskustva u e-trgovini
4.3
ocjena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJUNA
ljudi kupilo je naše proizvode