Trustpilot
(13) Recenzije

Indukcijsko kuhalo - 2 x 22 cm - 60 do 240 °C - tajmer

239,00 €
U cijenu je uključen 25% PDV.

Artikl: EX10011748

|

Model: RCIC-1800P6

U cijenu je uključen 25% PDV.

Spremno za slanje!

Dostava cca. utorak, 7. svibnja
5% popusta uz najmanje 3 ista artikla 10% popusta uz najmanje 5 artikala!
Postavite cijenu
Po komadu
Popust
239,00 €
239,00 €
0%
681,15 €
227,05 €
5%
1.075,50 €
215,10 €
10%
Glavne značajke
  • Svestran—za različite načine kuhanja zahvaljujući temperaturnom rasponu od 60 do 240 °C, mjeraču vremena i razinama učinka od 500 do 3500 W
  • Kompatibilan—s indukcijskim posuđem s promjerom baze do 26 cm
  • Intuitivao—zahvaljujući tipkama za temperaturu, mjeraču vremena i performansama, kao i LED zaslonu
  • Lako održavanje—nehrđajući čelik i staklokeramika lako se čiste i vrlo su izdržljivi
  • Siguran—zahvaljujući indukciji i integriranoj zaštiti od pregrijavanja
Sigurne metode plaćanja
Detalji dostave
Povrati i jamstvo

OPIS PROIZVODA

TEHNIČKE POJEDINOSTI

ČESTA PITANJA

Ocjene i recenzije


4.8

Na temelju 13 recenzija

Poredati po :

prije 6 mjeseci Posted on Expondo France

posuda za pečenje

izvrstan proizvod, na što se ne treba žaliti tijekom vremena

Prikaži izvornu recenziju

prošle godine Posted on Amazon Germany

Insajderski savjet među uobičajenim pružateljima usluga

Prije svega, moram reći da sam dosta istraživao i uspoređivao mnoge brendove, te sam se na kraju odlučio između Royal Cateringa i Hendi proizvoda. Oba su sjajna, ali moram reći da je nakon nekoliko testiranja postalo jasno da gotovo nitko osim kućnih pivara i kuhara u woku ne treba nepotrebnu snagu Hendija. S druge strane, RC dolazi u iznimno kompaktnom i dobro promišljenom obliku oblik koji pristaje i najmanjim Kuhinjski elementi pristaju a da nisu glomazni Velike prednosti koje su do sada bile podcijenjene su: 1. Apsolutno ugodan i tih radni ton/visokotonac, što je rijetkost među indukcijskim kuhalima.2. Brza i učinkovita ventilacija. Ovo nije običan mjerač vremena nakon gašenja uređaja, već mjeri stvarnu temperaturu u uređaju i stoga u 99% slučajeva gotovo odmah gasi ventilator (što je općenito tiše od konkurencije).3. Temperature se održavaju točno (osim 100°C, gdje uređaj ima tendenciju dosezanja 105-110 i iako se neće stalno mijenjati, moglo bi prekuhati neka jela). Uređaj se u osnovi puno rjeđe prebacuje nego Hendi i pažljivije pristupa temperaturama.4. Kod prženja nema nedostataka - ako koristite dobru tavu, možete postići temperature prženja za tipične količine za kućanstvo jednako brzo kao i kod snažnijih modela. Ne treba vas zavarati 1800W - ovdje se koriste daleko bolje zavojnice nego u jeftinim modelima, gdje jedva da išta prolazi. Mogu potvrditi veličinu kalema od 22 cm.5. Uopće nema cviljenja zavojnice (javlja se u velikom broju modela).6. Ima dobro promišljene razmake za ventilatore na dnu koji snabdijevaju ventilatore čak i ako nisu sve vanjske nožice na mjestu.Uređaj sam dobio malo jeftinije direktno od istog uvoznika, ali sam ga i ovdje htio pohvaliti, jer je vrlo podcijenjen za kvalitetu koju dobivate.

Prikaži izvornu recenziju

prošle godine Posted on Expondo Germany

Insajderski savjet

Prije svega, moram reći da sam dosta istraživao i uspoređivao mnoge brendove. Završila sam između Royal Cateringa i Hendi proizvoda. Obje su izvrsne, ali moram reći da je nakon nekoliko testiranja postalo jasno da gotovo nitko osim kućnih pivara i kuhara u woku ne treba višak snage Hendija. Nasuprot tome, RC dolazi u iznimno kompaktnom i dobro promišljenom obliku, koji stane čak iu najmanje kuhinjske elemente, a da pritom nije glomazan. Velike prednosti koje su dosad podcijenjene su: 1. Apsolutno ugodan i tih radni ton/visokotonac, što je rijetkost među indukcijskim kuhalima. 2. Brza i učinkovita ventilacija. Ovo nije običan mjerač vremena nakon gašenja uređaja, već mjeri stvarnu temperaturu u uređaju i stoga u 99% slučajeva gotovo trenutno gasi ventilator (koji je općenito tiši od konkurencije). 3. Temperature se održavaju točno (osim 100°C, gdje uređaj ima tendenciju dosezanja 105-110 i iako se ne uključuje stalno, može prekuhati neka jela). Uređaj se u principu puno rjeđe prebacuje nego Hendi i pažljivije pristupa temperaturama. 4. Kod prženja nema nedostataka - ako koristite dobru tavu, jednako brzo možete postići temperature prženja za tipične količine za kućanstvo kao i kod snažnijih modela. Ne treba vas zavarati 1800W - ovdje se koriste daleko bolje zavojnice nego u jeftinim modelima, gdje jedva da išta prolazi. Mogu potvrditi veličinu kalema od 22 cm. 5. Uopće nema cviljenja zavojnice (javlja se kod velikog broja modela). 6. Ima dobro osmišljen razmak ventilatora na dnu, koji opskrbljuje ventilatore čak i ako sve vanjske noge nisu na mjestu.

Prikaži izvornu recenziju

prije 3 godine Posted on Amazon Germany

Kompaktan s preciznim održavanjem temperature

Stabilan metalni okvir, površina otporna na ogrebotine i mnogo kompaktniji od svih ostalih modela. Provjerio sam termovizijskom kamerom postavljene temperature u posudi za kuhanje, odstupanje temperature je samo 1°C. Postavka od 60°C je savršena. Uređaj daje izravnu informaciju o tome je li lonac ili tava kompatibilan. Razina buke je prihvatljiva, bez obzira što ventilator uvijek radi pod punim opterećenjem u svakom uređaju umjesto da ga dinamički regulira po potrebi. Proizvod je stvarno super!

Prikaži izvornu recenziju

prije 6 mjeseci Posted on Expondo France

Dobar proizvod

Ovu povratnu informaciju vam šaljem nakon 1 mjeseca korištenja. Zadovoljan sam ovom dvostrukom indukcijskom pločom za kuhanje koju koristim u svojoj sobi za doručak za održavanje kajgane i slanine na temperaturi. Veličina mu je prilično mala (u usporedbi s ostalima) što je prednost. Ne stvara previše buke i vrlo je jednostavan za korištenje.

Prikaži izvornu recenziju

prošle godine Posted on Amazon France

Super plaketa

Nisam vjerovao u njegove prednosti u odnosu na plin....pa da!! Točno održava prikazani T°.

Prikaži izvornu recenziju

prije 5 mjeseci Posted on Expondo Germany

Ništa za prigovoriti

Visokokvalitetna ploča za kuhanje koja je vrlo robusna zahvaljujući kućištu od nehrđajućeg čelika. Nije klimavo posuđe za kampiranje, već pravi dodatni tanjur. Mogu. O dugotrajnom korištenju nemam što reći, ali TOP za početak.

Prikaži izvornu recenziju

prije 2 mjeseca Posted on Expondo Germany

Čvrsti komad

Uređaj točno odgovara opisu. Dostavljen je brzo i dobro zapakiran. Sve odmah radi dobro. Uređaj je sada u upotrebi svaki dan. Jako smo zadovoljni s njim.

Prikaži izvornu recenziju

prije 9 mjeseci Posted on Expondo France

Pregled indukcijske ploče za kuhanje Royal Catering RCIC-1800P6

Ova indukcijska ploča je estetska i robusna. Lako se čisti. Mogu postojati indikatori preostale topline radi sigurnosti. Na instrukcije molim Royal Catering da dopuni. Doista, kako pripremiti hranu s načinom rada Power (snaga u vatima) ili načinom Temp (temperatura u °C)? Ova dva načina kuhanja su neovisna. Da bih zagrijao mlijeko, postavio bih ga na 80°C. Maksimalna snaga stražnje ploče je 1700 W, što pretpostavljam da odgovara temperaturi brzog zagrijavanja od 240°C. Preporučam kupnju ove ploče.

Prikaži izvornu recenziju

prije 8 mjeseci Posted on Expondo Germany

Nema komentara.

Prikaži izvornu recenziju

S nama ste u pravim

rukama!

S obiljem stručnosti i ciljem da ponudimo izvrsnu kvalitetu uz uštedu vašeg novca, razvijamo vlastite jake marke s održivim dizajnom, "Made in Germany". Obilježeni kroz više od 1.000.000 zadovoljnih kupaca, neprestano razvijamo nove metode za osobno ispunjavanje individualnih želja i zahtjeva.

Vjeruju stručnjaci iz cijelog svijeta
preko 16 godina
iskustva u e-trgovini
4.3
ocjena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJUNA
ljudi kupilo je naše proizvode