Trustpilot
(10) Recenzije

Sustav omekšivača vode - 1-6 osoba - 12 L - 1,4-2,6 m³/h

449,00 €
U cijenu je uključen 25% PDV.

Artikl: EX10250398

|

Model: UNI_WATERSOFTENER_1000A

U cijenu je uključen 25% PDV.

Spremno za slanje!

Dostava cca. utorak, 7. svibnja
5% popusta uz najmanje 3 ista artikla 10% popusta uz najmanje 5 artikala!
Postavite cijenu
Po komadu
Popust
449,00 €
449,00 €
0%
1.279,65 €
426,55 €
5%
2.020,50 €
404,10 €
10%
Glavne značajke
  • Jednostavno—bez složenih konfiguracija zahvaljujući automatskom ASD2 ventilu za omekšavanje
  • Dugotrajan—automatski način regeneracije osigurava dug radni vijek bez održavanja
  • Prilagođen—s volumenom smole od 12 L, ovaj sustav omekšivača vode idealan je za kućanstva i tvrtke s 1 do 6 osoba
  • Učinkovit—brzina protoka vode do 2,6 m³/h
  • Snažan—jedinica za omekšavanje vode ima radni tlak od 0,15 do 0,5 MPa ili 1,5 do 5,0 bara
  • Sigurna—neupotrebljiva voda ispušta se u kanalizacijski sustav preko odgovarajućeg priključka
Sigurne metode plaćanja
Detalji dostave
Povrati i jamstvo

OPIS PROIZVODA

TEHNIČKE POJEDINOSTI

ČESTA PITANJA

Ocjene i recenzije


4.5

Na temelju 10 recenzija

Poredati po :

prije 3 godine Posted on Expondo Netherlands

dobar i jeftin

dobar uređaj, ali upute za korištenje treba prilagoditi isporučenom uređaju, za crijeva treba nabaviti adaptere od 1 inča na 15 mm, ali ima ih u boljim veletrgovcima, koštat će vas oko 10 eura, dodatno tvrdoća vode ne može se podesiti postavljena kao što se koristi u Nizozemskoj za njemačku tvrdoću, Dh, ali u mmol, pretvorba je jednostavna 1 mmol, iznosi 5,6 Dh Pogledajte ovu tablicu i znat ćete kako pretvoriti tvrdoću vode. °dH °e °fH ppm mmol/l Njemačka tvrdoća 1 °dH 1 1,253 1,78 17,8 0,179 Engleska tvrdoća 1 °e 0,798 1 1,43 14,3 0,142 Francuska tvrdoća 1 °fH 0,560 0,702 1 10 0,1 CaCO3 (US) 1 ppm 0,0 56 0,07 0,1 1 0,01 mmol/l 1 mmol/l 5,6 7,02 10 100 1 Tablica pretvorbe tvrdoće vode

Prikaži izvornu recenziju

prije 6 mjeseci Posted on Expondo Slovakia

Jednostavno ispunjenje

Roba je stigla u dobrom stanju i sigurno zapakirana. Filter je pametan i pametan. Iako je sol kroz uklonjivi magnetski poklopac u prednjem dijelu. Kao rezultat toga, servisni prostor nije povećan.

Prikaži izvornu recenziju

prije 2 godine Posted on Expondo Switzerland

Sustav za uklanjanje kamenca

Izvedba vrhunske cijene uređaja je prava. Mogu samo preporučiti.

Prikaži izvornu recenziju

prije 8 mjeseci Posted on Expondo France

Brzo i učinkovito

Prvi put sam naručila omekšivač iz exponda i veliko iznenađenje je ispoštovano vrijeme i paket je bio super upakiran. Preporučam ovog trgovca, samo ga trebam staviti u funkciju.

Prikaži izvornu recenziju

prije 10 mjeseci Posted on Expondo Italy

Omekšivač vode - 1-6 osoba - 12 L - 1,4-2,6 m³/h

Proces naručivanja je bio vrlo jednostavan i uređaj je stigao u tren oka. Bili smo jako zadovoljni cijelim procesom i rezultatima naše kupnje. Definitivno ćemo se ponovno okrenuti expando.it-u u budućnosti.

Prikaži izvornu recenziju

prije 14 dana Posted on Expondo Belgium

Odličan proizvod. Napomena: Za spojna crijeva 4/4: potrebna je spojnica od 3/4M do 4/4F. Troškovi: 1,70 €/kom

Prikaži izvornu recenziju

prije 4 godine Posted on Expondo Netherlands

Prva iskustva

Sjajan uređaj, priručnik vrlo zbunjujući. Dostavljeno na vrijeme u dobroj ambalaži. Web stranica navodi da povezivanje nije teško; A to nije tako sve dok je jasno navedeno što vam je potrebno! Na primjer, veličina veze nije standardna veličina koju koristimo u Nizozemskoj. Stoga morate kupiti dodatni materijal kako biste ga prilagodili. Fleksibilna crijeva su velike veličine i teško ih je postaviti nakon postavljanja, fleksibilnost se tada gubi zbog pritiska vode. Priručnik nije na nizozemskom i to je ponekad zbunjujuće jer upotrijebljene pojmove nije lako razumjeti bez prijevoda, a čak ih je i laiku teško pretočiti u radnju. Riječi korištene u uputama za uporabu ne odgovaraju riječima korištenim u izborniku na zaslonu uređaja. Ovo je vrlo zbunjujuće! Primjerice, trebalo mi je pola jutra da od njega napravim sir, a zapravo je super jednostavan. Samo je potrebno koristiti prave riječi koje odgovaraju onima uređaja. Konačni rad uređaja je u redu i na to nema nikakvih zamjerki. Jednom kada se povežete, zapravo više ne morate brinuti o tome. Preporučljivo je instalirati dodatnu premosnicu, tako da možete nastaviti koristiti dovod vode tijekom regeneracije i/ili rada.

Prikaži izvornu recenziju

prije 6 dana Posted on Expondo Hungary

Stroj za mokrenje za 1-6 osoba

Nažalost, tvrtka nema servisni centar u Mađarskoj, tako da kupac mora sam izvršiti instalaciju. U principu, to ne bi bilo teško, ali opis priloženog korisničkog vodiča je kompliciran i ponekad teško razumljiv - za korisnike koji nisu baš tehnički upućeni. Na primjer, nisam mogao pronaći način da postavim željeni stupanj nk... itd. Vodič korak po korak kupcu bi mnogo olakšao stvari.

Prikaži izvornu recenziju

prije 3 godine Posted on Expondo Hungary

Prvoklasni omekšivač vode

Koristim ga skoro mjesec dana i zadovoljna sam 100%, bila sam malo skeptična oko roka isporuke od četiri dana, ali sam se ugodno iznenadila kada je četvrti dan, pametno zapakiran, maštovito napuhanom gumicom izbušivši unutrašnjost,poštar je pozvonio i predao omekšivač.Na prvi pogled a sada i nakon mjesec dana korištenja mogu reći da kvaliteta u ovom slučaju premašuje cijenu.Ugradnja je jednostavan, instalirao sam ga za otprilike pola sata s dva crijeva od 1'' nakon sat vremena. Izbornik nije isti kao u knjizi, izrazi su čudni i kad sam vidio mmol/, mislio sam da pita o mojoj razini šećera u krvi. Zato je pala jedna zvijezda. Ako uspijemo ovo prebroditi, što će sigurno trajati pola dana Kupio sam ga i bušio mi bok još dan-dva, garantirano ćemo biti zadovoljni. A onda, nakon dobra prilagodba jednom,ne moramo svako malo dodavati sol.Mogu samo preporučiti.

Prikaži izvornu recenziju

prije 5 mjeseci Posted on Expondo Belgium

Dobar omekšivač vode

Dobar i jeftin omekšivač vode, jednostavna instalacija, nizozemski priručnik dostupan na web stranici, ali moglo bi laiku biti malo jasnije, ovo je nemoguće. Netko s iskustvom će to shvatiti, ali nemojte prejako zatezati fleksibilna crijeva jer će brtve biti neispravne. Sam omekšivač vode je jako dobar proizvod za malo novca, svakako ga mogu preporučiti. Samo za vašu informaciju, priključci savitljivih crijeva su 4/4.

Prikaži izvornu recenziju

S nama ste u pravim

rukama!

S obiljem stručnosti i ciljem da ponudimo izvrsnu kvalitetu uz uštedu vašeg novca, razvijamo vlastite jake marke s održivim dizajnom, "Made in Germany". Obilježeni kroz više od 1.000.000 zadovoljnih kupaca, neprestano razvijamo nove metode za osobno ispunjavanje individualnih želja i zahtjeva.

Vjeruju stručnjaci iz cijelog svijeta
preko 16 godina
iskustva u e-trgovini
4.3
ocjena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJUNA
ljudi kupilo je naše proizvode