Trustpilot
(7) Recenzije

Stanica za lemljenje s odvodom dima – 2 zaslona – 720 W - osnovno

149,00 €
U cijenu je uključen 25% PDV.

Artikl: EX10021026

|

Model: S-LS-16 BASIC

U cijenu je uključen 25% PDV.

Dostava cca. ponedjeljak, 6. svibnja
5% popusta uz najmanje 3 ista artikla 10% popusta uz najmanje 5 artikala!
Postavite cijenu
Po komadu
Popust
149,00 €
149,00 €
0%
447,00 €
141,55 €
5%
745,00 €
134,10 €
10%
Glavne značajke
  • idealno prikladan za popravak, kontrolu ili održavanje električnih dijelova
  • kompaktno, robusno, sigurnosno izolirano kućište
  • snažno lemilo od 75 W
  • precizna regulacija temperature
  • 2 LED-zaslona
  • prijenosna upotreba zahvaljujući ručki za transport / zaštićeno od elektrostatičkog pražnjenja (ESD)
Sigurne metode plaćanja
Detalji dostave
Povrati i jamstvo

OPIS PROIZVODA

TEHNIČKE POJEDINOSTI

Ocjene i recenzije


4.4

Na temelju 7 recenzija

Poredati po :

prije 6 godina Posted on Amazon Italy

Profesionalni i dugotrajni proizvod

Ja sam tehničar centra za pomoć računalima i pametnim telefonima. Dnevno imamo od 10 do 20 elektroničkih uređaja koji zahtijevaju održavanje kroz ovu stanicu koja je do sada znala biti valjan saveznik.Materijali su visoke kvalitete i čitajući cijeli priručnik naučite mnoge korisne pojmove koje biste inače ignoriraj. Do sada Od kupnje, ovaj stroj nije pokazivao znakove kvara ili istrošenosti, održavajući konstantnu temperaturu vrha Izvrstan proizvod kupljen po cijeni koju smatram povoljnom.

Prikaži izvornu recenziju

prije 2 godine Posted on Amazon Italy

Odličan proizvod

Izvrstan proizvod, vrlo funkcionalan, udoban i zauzima malo prostora, samo je malo bučan. Kupi

Prikaži izvornu recenziju

prije 7 godina Posted on Amazon Italy

Optimalno.

Za početak ću reći da nema evaluacije između narudžbe i isporuke... dok sve završite i kliknete na pošalji proizvod je već kod kuće... ako stvari rade 1/4 kako rade na Amazonu... svijet bi definitivno bio bolji, jer postoji odnos koji je nekad fiktivan nekad stvaran, ali ipak postoji i to je ono bitno, između onih koji kupuju, onih koji prodaju i onih koji isporučuju izuzetno...svi ujedinjeni za to sat.. .dan...ili tjedan dok se sve ne riješi...Što se stanice tiče, to je ozbiljno, dobre izrade je njemačka, makar ima elemenata kineske proizvodnje, ali vjerojatno su napravljeni. s drugačijim kalibrom (vidi Apple), i prije svega je funkcionalan. Čitao sam o buci ili vibracijama... samo se na trenutak poigrajte s limenim pregradama kućišta... možda za četvrtinu okretaja zavijte neke vijke, ako želite biti izbirljivi. Sad još samo čekamo trajanje i nadamo se da je i to odlično..

Prikaži izvornu recenziju

prije 6 godina Posted on Amazon Germany

dosta dobro s ograničenjima...

Stanicu za lemljenje sam kupio negdje drugdje, ne na Amazonu. Ali kako sam sam tražio recenzije i našao samo "recenziju" od 28. prosinca 2016. koja ništa ne govori, također je ocjenjujem ovdje. Osnovna verzija je stvarno tako mislio. Nisu uključeni drugi vrhovi za lemljenje (originalni set 30 €, ali odgovaraju i drugi jeftini koraci.) itd. ali mlaznice za jedinicu vrućeg zraka. Mala, nažalost jeftina, plava spužva koja je prilično tanka i držač lemilice (uz mogućnost spremanja 10 vrhova za lemljenje i dozator za lemljenje. Radije bih kupio set. Za 30€ više (današnja cijena) tu su vrhovi za lemljenje i prema slici lampa za povećanje... bitno mi je da lemilo i kabel su prilično lagani i kabel je vrlo savitljiv. Sad sam uklonio usisnik, s jedne strane ponekad zapnete za komponente i Brujanje motora (koji također daje vrući zrak) prilično je glasno čak i na najnižoj razini i stanica za lemljenje vibrira vrlo snažno. To nije zdravo za komponente i buka je neugodna i monotomna. Proizvođač bi već trebao razmotriti odvajanje u cjenovnom rasponu .sa 75 W, lemilo postiže temp (kod mene 310°C) procijenjeno oko 30 sekundi prema displeju, naravno vrh treba malo duže, slično pegli na vrući zrak. Sve u svemu, zadovoljan sam kupnjom i već sam imao good time sa stanicom za lemljenje radila je bolje od kineskih setova, ali naravno ne može pratiti stanice od 300 €+. upute su stvarno sjajne... ali treba ih svakom hobistu ;)

Prikaži izvornu recenziju

prošli mjesec Posted on Expondo Slovakia

Stanica za lemljenje s odvodom dima

Zadovoljan sam sposobnošću lemljenja s ovom stanicom, temperatura se može podešavati korak po korak u rasponu koji je odredio proizvođač, isto vrijedi i za puhanje toplog zraka. Što se tiče funkcije usisavanja, malo sam razočaran, radi, ali se vidi samo kada je postavljena na najviše razine i ako se ne varam, za to se vjerojatno koristi mali kompresor, ali u mom slučaju ili loše popravljen ili možda slabo podmazan, samo je bučan i vibrira cijelom stanicom. Ukupna obrada i kvaliteta otprilike odgovaraju cijeni. Zadovoljan sam, samo šteta kompresora. Možda ću to popraviti tako što ću zamijeniti kakvu lepezu ili tako nešto.

Prikaži izvornu recenziju

prije 7 godina Posted on Amazon Germany

anotacija

Uređaj izvana ostavlja dobar dojam, ali ne može se ocijeniti 100% jer su tehnički crteži ocjenom 0. Dodatke morate pogoditi. Sigurnosne upute vrlo su iscrpno opisane za malu djecu, kao i upute za odlaganje... ....mfg . A.Juche

Prikaži izvornu recenziju

prije 2 godine Posted on Amazon Germany

Prilično dobra stanica za topli zrak, ali s osrednjim lemilom

Do sada mi se sviđa rad i koncept stanice za lemljenje. U mnogim je situacijama mnogo lakše raditi s vrućim zrakom nego s klipom, snaga grijanja vrućeg zraka je dovoljna i kontrola temperature je u redu. 5 zvjezdica za vrući zrak. Čini se da se ista pumpa koristi za usis lemljenja lemilice. Ovo je prilično praktično jer se dim usisava neposredno blizu mjesta lemljenja i ne dolazi vam izravno u lice. Samo, ugrađeni "filter" izgleda loše i imat će gotovo nula zaštitni učinak. Dim ulazi u prostoriju skoro 1:1, samo ne direktno u lice. Ali i to je nešto, u ovom hobiju ipak treba redovito provjetravati. Treba se naviknuti na deblje crijevo na lemilici, izvedivo je.Nezadovoljan sam učinkom grijanja lemilice. Moje Ersa lemilo od 16 W iz 1990-ih čini više od ovog navodnog lemila od 75 W. Nije moguće lemiti HF bakrene vrpce, pa i dalje koristim svoj Weller klip od 36 W. Da, dobro ste pročitali, ima samo pola snage. Mora da stvarno nešto nije u redu s lemilom. Također sumnjam da prikazana temperatura lemilice ima išta zajedničko s temperaturom vrha lemilice. Već neko vrijeme piše 350°C i normalni lem se ne topi. Ne može biti. Postoje poslovi gdje morate održavati nižu maksimalnu temperaturu i niže maksimalno vrijeme za lemljenje. To je moguće samo uz dobru kontrolu i puno performansi. Zato ovaj uređaj rjeđe viđam, čak i ako se tako reklamira.Rastavljanje vrha za lemljenje pokazuje da vrh za lemljenje ne naliježe dobro na grijaću šipku. Moj ima utor od 1 mm između. Mislim, očekujemo manje praznine u automobilima. Ali zrak izolira toplinu, nije li tako? Ugradio sam komad bakra u vrlo kompliciran C-oblik tako da se sve može rastegnuti. Sad je malo bolje.Svaka rabljena analogna Ersa lemna stanica stara 20 godina bolje lemi. Dobro, ali samo ako možete pronaći vrhove za lemljenje s mogućnošću SMD-a. Za fine radove kao što su SMD ili klasične komponente, lemilo je dovoljno. Međutim, svatko tko je u VF području ili ima deblje kabele za lemljenje brzo će postati nezadovoljan.Vrući zrak dio stanice je sasvim pristojan i sve skupa vrijedi cijenu unatoč odbitcima.Volio bih vidjeti kontrolu temperature za vrućim zrakom do najniže razine do 50 °C, onda s njim možete raditi i s plastikom. Minimalna temperatura od 100°C očito je prevruća za to. Lemna glava spada u redizajn. To znači da nije u klasi vrhunskih uređaja.Dobar početni uređaj koji možete kupiti čak i ako znate za nedostatke.

Prikaži izvornu recenziju

S nama ste u pravim

rukama!

S obiljem stručnosti i ciljem da ponudimo izvrsnu kvalitetu uz uštedu vašeg novca, razvijamo vlastite jake marke s održivim dizajnom, "Made in Germany". Obilježeni kroz više od 1.000.000 zadovoljnih kupaca, neprestano razvijamo nove metode za osobno ispunjavanje individualnih želja i zahtjeva.

Vjeruju stručnjaci iz cijelog svijeta
preko 16 godina
iskustva u e-trgovini
4.3
ocjena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJUNA
ljudi kupilo je naše proizvode