Trustpilot
(16) Recenzije

Vrtna kolica - 550 kg - nagibna - 150 L

289,00 €
U cijenu je uključen 25% PDV.

Artikl: EX10090175

|

Model: HT-Q.BASS-550

U cijenu je uključen 25% PDV.

Spremno za slanje!

Dostava cca. utorak, 7. svibnja
5% popusta uz najmanje 3 ista artikla 10% popusta uz najmanje 5 artikala!
Postavite cijenu
Po komadu
Popust
289,00 €
289,00 €
0%
867,00 €
274,55 €
5%
1.445,00 €
260,10 €
10%
Glavne značajke
  • Elastična—vrtna kolica velikog kapaciteta od 150 l / 550 kg
  • Jednostavan—praktičan za utovar i istovar, zajedno s funkcijom naginjanja
  • Okretan—prikladan za korištenje na bilo kojem terenu zahvaljujući iznimno velikim gumama promjera 33 cm
  • Ergonomska—podstavljena ručka osigurava udobnost čak i nakon dugog korištenja
  • Čvrst —čvrsti dizajn s okvirom s dvostrukom osovinom i kotačima za teške uvjete rada
Sigurne metode plaćanja
Detalji dostave
Povrati i jamstvo

OPIS PROIZVODA

TEHNIČKE POJEDINOSTI

ČESTA PITANJA

Ocjene i recenzije


4.8

Na temelju 16 recenzija

Poredati po :

prošle godine Posted on Expondo Italy

je pitanje o članku jer nisam našao gdje postaviti pitanja

Imaju li kolica navedena u predmetu priključak za traktore za travu nakon što je uklonjena ručka za ručnu vuču?

Odgovor od

Ovo je dobro pitanje. Kontaktirajte nas na 06 97 63 24 04 ili pišite na [email protected]. Pomoći ćemo vam pronaći odgovor.
Prikaži izvornu recenziju

prošle godine Posted on Amazon Germany

dobra kolica

dobar za vrtni traktor

Prikaži izvornu recenziju

prošli mjesec Posted on Expondo France

Savršen

Stvarno nisam razočaran svojom kupnjom. Izuzetan kapacitet koji olakšava premještanje opreme po vrtu (sviralo, lopata, pijuk, vreća zemlje, lavor itd.). Osim toga, izgradio sam 3 strane lake obloge da podignem tijelo za 70 cm. Samo sreća 🥹. Sve što nedostaje je motor za ocjene 🤪

Prikaži izvornu recenziju

prije 24 dana Posted on Expondo Slovakia

Velika vrijednost za novac

Kupio sam kolica za vrtni traktor ali i za rucnu upotrebu i super su za obje namjene.Konstrukcija je cvrsta a sastavljanje jednostavno.Kolica su laka za upravljanje i stabilna.Uvlaciva drska ima dosta zračnosti, ali je veza iza traktora jača nego kod sličnih kolica G21 GA 120. Odlična vrijednost za novac, nisam mogao pronaći bolji kamion.

Prikaži izvornu recenziju

prošle godine Posted on ManoMano France

Za veliki vrt dimenzije ovih kolica su idealne. Konstrukcija djeluje robusno, a rukovanje je izvrsno. Sustav naginjanja kontejnera vrlo je praktičan. Oduševljen kupnjom.

Prikaži izvornu recenziju

prije 7 mjeseci Posted on Expondo United Kingdom

Briljantan proizvod

Naručio sam ova kolica, nisam bio siguran što očekivati odgovarajuće, izdržljiva, kvalitetna izrada, lako se premješta, lako se bacaju stvari, dobar proizvod

Prikaži izvornu recenziju

prije 2 godine Posted on Amazon Germany

Super stabilan dio, preporuka!

Nije kupljen ovdje, već naručen izravno od prodavača. Za razliku od većine drugih uređaja koji se prodaju na ovaj način, postoje tri ozbiljne razlike: a. podkonstrukcija; Ovdje nema tankih kutnih ploča ili sličnog, sve je čvrstog kvadratnog profila.b. funkcija nagiba; Ovdje "šasija" ostaje na mjestu i ne skraćuje međuosovinski razmak kao kod mnogih drugih modela. To znači da to ne utječe na stabilnost.c. Ruda ima mogućnost spajanja, ručka se može uvući prema unutra i tako ostaje "na brodu". Vrlo elegantno rješenje!Kada je također izuzetno stabilna (debeo materijal, sličan visokokvalitetnoj građevinskoj kanti).Vrlo okretna, glatka i izuzetno stabilna. (Čak ni troje djece koja su petljala po njemu nisu ga prevrnula). Montaža je bila pomalo nezgodna sa sklopom kade u prvom koraku; najbolje s dvoje ljudi. Zatim se u potpunosti sastavlja u roku od 20 minuta. Debeli i masivni vijci, nema se na što žaliti. Jedina mana: Budite oprezni s ležajem rude! Ali to je velika stvar ;-) Svakako bih ga preporučio, odličan komad!

Prikaži izvornu recenziju

prošli mjesec Posted on Expondo Denmark

Super robustan i dobar

Lijepa robusna i moćna kolica

Prikaži izvornu recenziju

prošle godine Posted on Expondo France

Dobra kolica

Vrtna kolica Hillvert HT-Q.BASS-550 vrlo su slična vrlo cijenjenim kolicima Gorilla Carts GOR6PS od 1200 lb. Suprotno onome što je navedeno u opisu, kotači nisu 250 mm nego 13 inča (330 mm). Opterećenje naznačeno na gumama je 300 lb, po kotaču, 1200 lb za cijeli, ili 544 kg, dakle indikacija od 550 kg. Napuhavanje ne smije prijeći 2,07 bara. Sastavljanje ne predstavlja nikakav problem, vijci (zavrtnji, podloške) su zadovoljavajućeg kvaliteta. Pri raspakiravanju se osjeća jak miris gume koji traje nekoliko dana. Ja sam ovim kolicima, koje vuče traktor, premjestio nešto više od 4 uzice vlažnog drva na stotinjak metara, po nagnutom i primjetno grbavom terenu, oko 60-70 vožnji. Širina sklopa od 70 cm kao i približna težina od 31 kg doprinose izvrsnoj stabilnosti sklopa. Upravljivost kolica, u kretanju naprijed, je zapanjujuća, ali gotovo nemoguća u rikvercu, kolica odmah prelaze u način rada crab. Naginjanje plastične kutije dobre debljine ne predstavlja problem. Za skladištenje je potrebno 70 cm širine, 112 cm duljine u normalnom položaju ili 0,80 m kada se kolica nagnu unatrag na tijelu. Zaključno, vrlo sam zadovoljan proizvodom, što će se vremenom potvrditi. Nema mogućnosti usporedbe s proizvodima od 100 eura.

Odgovor od

Hvala vam na pozitivnim i ohrabrujućim riječima. Radujemo se što ćemo vam pomoći da poduzmete korake i postignete svoje ciljeve u napretku. Ugodan dan !
Prikaži izvornu recenziju

prije 8 mjeseci Posted on Expondo Austria

Očekivano

Nedavno sam kupio, nisam još ništa radio s njim, ostavlja vrlo dobar dojam. Djeluje vrlo robusno, kada je kvalitetna i stabilna, debelih stijenki. Šasija je vrlo stabilna, s 2 djece unutra ostaje stabilna u uskim zavojima, prevrtanje radi savršeno. Ručka udobno leži u ruci i ne zvecka toliko kao kod manjih modela. Međutim, to je stvarno velik komad koji zahtijeva prostor. Već se veselim prvim radovima u vrtu. Čak i bez stvarnog rada, još uvijek mogu preporučiti auto.

Prikaži izvornu recenziju

S nama ste u pravim

rukama!

S obiljem stručnosti i ciljem da ponudimo izvrsnu kvalitetu uz uštedu vašeg novca, razvijamo vlastite jake marke s održivim dizajnom, "Made in Germany". Obilježeni kroz više od 1.000.000 zadovoljnih kupaca, neprestano razvijamo nove metode za osobno ispunjavanje individualnih želja i zahtjeva.

Vjeruju stručnjaci iz cijelog svijeta
preko 16 godina
iskustva u e-trgovini
4.3
ocjena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJUNA
ljudi kupilo je naše proizvode