Trustpilot
No Reviews Budite prvi koji će recenzirati ovaj proizvod
hillvert

Trimer za pupoljke - Električni - 39 cm - 130 W

579,00 €
U cijenu je uključen 25% PDV.

Artikl: EX10090008

|

Model: HT-HOWSON-18SE

U cijenu je uključen 25% PDV.
Qty
Popust
Po komadu
1+
0%
579,00 €
3+
5%
550,05 €
5+
10%
521,10 €
10+
15%
492,15 €
Glavne značajke
  • Snažan motor od 130 W
  • Podesiva brzina vrtnje u 3 razine do 1500 o/min
  • 3 oštre oštrice od nehrđajućeg čelika
  • 6 grana sa 3 x 3 razdjelnika i 3 x 4 razdjelnika
  • 2 uklonjive sigurnosne mreže u različitim veličinama
Detalji dostave
Povrati i jamstvo

Tehničke pojedinosti

Materijal
Ne hrđajući Čelik
Boja
Srebro
Napon [V]
230
Snaga [W]
130
Pogonski mehanizam
Automatski
Promjer spremnika [mm]
390
Broj krakova s gurajućim prstima
6 (3 X 3 razdjelnika, 3 X 4 razdjelnika)
Raspon podešavanja noževa prema udaljenosti mreže [mm]
5-15
Uklonjive oštrice
Da
Pribor koji se može prati u perilici posuđa
Da
Broj ravnih oštrica
3
Zvučna snaga
68 dB
Dimenzije (DxŠxV)
60.5 x 56 x 95 cm
Težina
14.95 kg
Dimenzije paketa (DxŠxV)
52 x 49 x 42 cm
Težina paketa
19.3 kg

Sastav paketa

  • Trimer za pupoljke HT-HOWSON-18SE
  • Okretne grane s gumenim prstima
  • Vreća za lišće
  • Vreća za pupoljke
  • Priručnik s uputama

Opis proizvoda

Trimer za pupoljke - Električni - 39 cm - 130 W

Svatko tko se bavi vlastitim vrtom ili se profesionalno bavi vrtovima i zelenim površinama, treba izvrsnu opremu za obavljanje svih potrebnih radova. Ako trebate odvojiti pupoljke od stabljika ili ako proizvodite biljna ulja ili pot-pourris - tada biste to trebali učiniti sHT-HOWSON-18SE trimerom za pupoljke tvrtke Hillvert. Trimer za pupoljke također je savršeno prikladan za usitnjavanje lišća i malih grana.
Trimer za pupoljke opremljen je električnim motorom od 130 W koji vam omogućuje učinkovito usitnjavanje, rezanje, rezanje i obradu biljaka u kratkom vremenu. Njegova visoka učinkovitost omogućuje vam obradu čak i većih količina. Tome pridonosi otvor promjera oko 39 centimetara (16”). Motor radi vrlo pouzdano i zahtijeva malo održavanja.
Postoje tri brzine vrtnje, od 1000 do 1500 okretaja u minuti, koje se jednostavno podešavaju pomoću okretnog gumba. Možete prilagoditi brzinu kako bi odgovarala vašim specifičnim zahtjevima. Razina 1 je prikladna za osjetljivo cvijeće, dok je razina 3, s 1500 o/min, prikladnija za usitnjavanje grančica.
Šest rotirajućih grana s 21 prstom koji se ne lijepi omogućavaju trimeru da učinkovito obradi sve dijelove biljke. Kako bi se osiguralo da sav biljni materijal prođe kroz rešetku u spremnike, stroj je dizajniran da koristi 3 duže i 3 kraće rotirajuće ruke. Rešetka je presvučena neljepljivim slojem, kako se biljke ne bi nepotrebno oštetile tijekom obrade.
Kućište je izrađeno od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika, idealno za obradu postrojenja. Osim toga, ovaj materijal je vrlo izdržljiv. Poklopac također osigurava da dijelovi biljaka neće biti izbačeni iz uređaja tijekom njegovog rada.
Za uzimanje biljnog materijala stroj je opremljen s dvije vreće različitih veličina koje se mogu odvojiti, izrađene od mrežaste tkanine gustog oka. Mogu se sigurno pričvrstiti na uređaj tako da lišće ili voće ne padaju na tlo. Nakon upotrebe, torbe se lako i brzo mogu očistiti i pospremiti.
Trimer za pupoljke opremljen je s četiri noge od kojih su sve zaštićene gumom. Dodatnu sigurnost pružaju visoki vanjski zidovi. Rotirajući noževi su sigurno odvojeni rešetkom. Također, prekidač za uključivanje/isključivanje je jasno vidljiv i postavljen na način da se ne može slučajno uključiti.
Tri ravne oštrice od nehrđajućeg čelika sposobne su pouzdano obaviti bilo koju vrstu posla: npr. fino usitnjavanje biljaka, čiste rezove bez oštećenja pojedinih dijelova biljke, čisto odvajanje pupova od grana. Za idealne rezultate rezanja, visina oštrica može se podesiti između 5 i 15 mm. Materijal oštrice izuzetno je jednostavan za čišćenje i može se prati i u perilici posuđa.

Ocjene i recenzije


Poredati po :
Vjeruju stručnjaci iz cijelog svijeta
preko 16 godina
iskustva u e-trgovini
4.3
ocjena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJUNA
ljudi kupilo je naše proizvode