Trustpilot
(11) Recenzije

Benzinski sjekač drva - 6,5 KS - 80 mm

1.249,00 €
U cijenu je uključen 25% PDV.

Artikl: EX10090080

|

Model: HT-HECTOR 212T

U cijenu je uključen 25% PDV.

Spremno za slanje!

Dostava cca. srijeda, 8. svibnja
5% popusta uz najmanje 3 ista artikla 10% popusta uz najmanje 5 artikala!
Postavite cijenu
Po komadu
Popust
1.249,00 €
1.249,00 €
0%
3.747,00 €
1.186,55 €
5%
6.245,00 €
1.124,10 €
10%
Glavne značajke
  • Snažan—motor od 6,5 KS s 3600 okretaja u minuti strugotine granaju do 80 mm u promjeru
  • Fleksibilan – lijevak za izbacivanje podesiv u koracima od 90°, moguće bočno izbacivanje
  • Učinkovit motor od 6,5 KS troši maks. 1,6 l/h
  • Dugotrajan—3,5 l spremnik za gorivo i 0,6 l spremnik za ulje omogućuju nesmetan rad više od 2 h
  • Pokretan i stabilan—dva velika kotača na napuhavanje i robusno čelično kućište
Sigurne metode plaćanja
Detalji dostave
Povrati i jamstvo

OPIS PROIZVODA

TEHNIČKE POJEDINOSTI

ČESTA PITANJA

Ocjene i recenzije


3.9

Na temelju 11 recenzija

Poredati po :

prije 3 godine Posted on Expondo Germany

Učini nešto!

Imamo brzorastuću živu ogradu dugu oko 100 m. Tijekom nekoliko godina nakupila se ogromna količina isječaka koje sad postupno usitnjavam. Sjeckalica radi brzo i usitnjava sve bez napora. Vrhunski aparat! Ono što mi se također čini pozitivnim jest da je mijenjanje položaja bez napora. Jasna preporuka za kupnju!

Prikaži izvornu recenziju

prije 3 godine Posted on Expondo Ireland

Sjekač drva HT-Hector 212T

Čekala se tri tjedna na isporuku što je naravno bilo usred pandemije korona virusa. Po dolasku bio je to jednostavan sklop dijelova s ključevima isporučenim za posao. Nadolio motorno ulje, napunio spremnik benzina, drobilica za drvo pokrenula se prvim okretanjem ključa. Težak nešto više od 80 kg, vrlo je upravljiv za JEDNU osobu. Na 107Dba je malo glasan, kao i štitnici za uši i naravno zaštita za oči Odmah sam pustio drobilicu za drvo. Vrlo brzo je poslao veliku količinu rezane drače, šikare, živice itd. iz mog vrta u vrlo upravljivu masu malča/piljetine i, naravno, u samo djeliću izvornog volumena. Expondo tvrdi da može podnijeti promjer do 80 mm. Još nisam dosegao taj promjer, ali do sada je drvosječa obradila sve što je u njega uneseno. Impresivna izvedba, preporuka!

Prikaži izvornu recenziju

prije 2 godine Posted on ManoMano France

Jako dobar proizvod

Prikaži izvornu recenziju

prije 3 godine Posted on Expondo Italy

Izvrsna sjeckalica

Nisam poznavao ovu trgovinu, moram reći da me se pozitivno dojmila učinkovitost operatera, dostupnih za svaki problem.Što se tiče proizvoda, po ovoj cijeni se ne može naći ništa ni s paljenjem s ključem kao i kod pulla, nadalje proizvod je vrlo čvrst, lijep i jako dobro sjecka, svakako ga preporučam svima onima koji žele uložiti svoj novac u profesionalni proizvod.

Prikaži izvornu recenziju

prije 10 mjeseci Posted on Expondo Germany

VRHUNSKI SJEKAČI

Nedavno sam kupio ovaj sjekač od exponda. Naručivanje je bilo jednostavno, dostava brza, a uređaj je TOP. Pakiranje je bilo prvoklasno, a sastavljanje jednostavno. Sjeckalica je snažna i može lako uvući i veće grane s lišćem! Ovo čini sjeckanje zabavnim. :-)

Prikaži izvornu recenziju

prije 3 godine Posted on Expondo France

Dobar stroj

Nakon montaže bez poteškoća, napravio sam test na malima. Grane lovora i vece grane od cca 5cm topole,dobar rad prema mojim ocekivanjima.Vidi se naknadno za vece kolicine.

Prikaži izvornu recenziju

prošle godine Posted on ManoMano France

Koristio sam ga i ispunio je moja očekivanja. Materijal, lako se sastavlja. Za grane preko 50 mm D, nema čuda. Vrlo zadovoljan ovom kupnjom.

Prikaži izvornu recenziju

prije 3 godine Posted on Amazon United Kingdom

Hillvert Hector 212T vrtni sjekač/malčer

Hillvert Hector 212T Garden Chipper/Mulcher - isporučen unutar obećanog vremenskog okvira. Čini se da je ovo dobar stroj i izvršio je zadatke koji su se od njega zahtijevali - usitnjavanje i malčiranje velike količine grmlja i živice zajedno s manjim lisnatim reznicama. Smanjenje 10 praznih vreća detritusa na 2 u popodnevnim satima. Njegova težina (oko 80 kg) i konstrukcija (gume punjene zrakom) čine ga lakim za premještaj kamo god je to potrebno. Sigurnosne upute stigle su sa strojem, ali bitne upute za sastavljanje i rad isprva su nedostajale u isporuci. Međutim, nakon što smo stupili u kontakt s odgovarajućim odjelom expondo-a, oni su bili spremno dostavljeni. Expondo je želio osigurati da usluga koju smo dobili od njih bude zadovoljavajuća i nakon što je ovaj početni problem otklonjen, sve je bilo u redu. Uvjerili su nas da će ubuduće sa svakom pošiljkom biti uključene upute za sastavljanje i rad. Vrlo smo zadovoljni strojem.

Prikaži izvornu recenziju

prije 2 godine Posted on Expondo Switzerland

Prilično dobro napravljeno na prvi pogled

Jednostavna montaža, dobro izrađena i robusna šasija. Dobro radi na malim granama, ali uopće ne može zgnječiti grane od 80 mm, od 40 mm motor već staje, a grane od 50 mm, motor staje! Plastika protiv prskanja ulaznog kanala je previše kruta i loše konstruirana! (zamjena s gumenim i dugim trakama, učinkovitije! Mazalice za ležajeve su loše smještene, posebno na strani zaštite pogonskog remena, okrenite za 90 stupnjeva da postavite mazalice vodoravno, lakše ih je podmazati i bolje zaštititi!

Odgovor od

Molimo javite nam. Uvijek želimo pomoći i poboljšati se, ali da bismo to učinili, potrebna nam je vaša podrška kako se to ne bi dogodilo u budućnosti. Zajedno ćemo to postići.
Prikaži izvornu recenziju

prije 7 mjeseci Posted on Expondo Finland

Najgora akvizicija u životu! Ništa ne radi, i ako ne traje dugo. Odvratna montaža od neispravnih dijelova. Ne vrijedi ni 5 eura. Možda sam ja te sreće, ali to je činjenica!

Prikaži izvornu recenziju

S nama ste u pravim

rukama!

S obiljem stručnosti i ciljem da ponudimo izvrsnu kvalitetu uz uštedu vašeg novca, razvijamo vlastite jake marke s održivim dizajnom, "Made in Germany". Obilježeni kroz više od 1.000.000 zadovoljnih kupaca, neprestano razvijamo nove metode za osobno ispunjavanje individualnih želja i zahtjeva.

Vjeruju stručnjaci iz cijelog svijeta
preko 16 godina
iskustva u e-trgovini
4.3
ocjena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJUNA
ljudi kupilo je naše proizvode