Trustpilot
Sniženo
(5) Recenzije

MIG/MAG zavarivač - 160 A - 230 V - sinergija - Duty Cycle 100 %

289,00 € 349,00 €
U cijenu je uključen 25% PDV.

Artikl: EX10021415

|

Model: S-MIG160DS

Zajamčeno najniža cijena
U cijenu je uključen 25% PDV.

Spremno za slanje!

Dostava cca. ponedjeljak, 20. svibnja
Qty
Popust
Po komadu
1+
0%
289,00 €
3+
5%
274,55 €
5+
10%
260,10 €
Glavne značajke
  • Snažan – MIG/MAG zavarivanje s maksimalnim 160 A i radnim ciklusom od 100%
  • Kompaktan – integrirani pretinac za kolute promjera 200 mm i uvlačenje žice pri brzini od 2-15 m/min
  • Moderno – IGBT inverter i precizni rezultati zavarivanja sa sinergijom za MIG/MAG
  • Fleksibilan – nudi metode zavarivanja MIG MAG, TIG Lift-Arc, MMA i FLUX
  • Svestran – dodatne funkcije kao što su Hot Start, Anti-Stick kao i sila luka za zavarivanje elektrodom
Sigurne metode plaćanja
Detalji dostave
Povrati i jamstvo

OPIS PROIZVODA

TEHNIČKE POJEDINOSTI

JAMSTVO

Ocjene i recenzije


5.0

Na temelju 5 recenzija

Poredati po :

prošli mjesec Posted on Expondo France

Stroj za zavarivanje

Jasna i razumljiva stranica jednostavan izbor brza dostava

Prikaži izvornu recenziju

prije 2 mjeseca Posted on Expondo Italy

Migmag 160a

Izvrstan proizvod, učinak iznad očekivanja, mogućnost podešavanja impedancije uvelike pomaže kod zavarivanja tankih limova.

Prikaži izvornu recenziju

prije 9 mjeseci Posted on Expondo Finland

Mig aparat za zavarivanje

Vrlo kvalitetan proizvod. Preporučam!

Prikaži izvornu recenziju

prije 7 mjeseci Posted on Expondo Norway

Vrlo dobar uređaj

Ovo je jako dobar uređaj i moćan, u isto vrijeme mnogo postavki, ravnomjerno i stabilno zavari do ploče debljine 0,9 milimetara bez problema, jedino što čini lošim iskustvo je to što nema dobrog korisničkog priručnika za korištenje i kako postavite parametre na uređaju nema ni riječi o tome na koje različite postavke treba postaviti npr. kod zavarivanja bez plina bez plina sa žicom o.9 mm, zatim piše da ne trebate ništa podešavati samo postavite na ručno mig bez plina i promjer žice, tako da puno toga nedostaje u smislu upotrebe i ja, koji znam dosta o sebi itd., osjećam da je frustrirajuće trošiti sate na prilagodbu i ogroman gubitak žice, pa nije samo postaviti ove parametre i onda zavarivati jer kad sam počeo s ručnim mig bez plina i žicom od 0,9 mm, onda sam pokušao zavariti, ali žica nije prestala zavarivati sve do 5 sekundi nakon što sam otpustio prekidač i bilo je tako neugodno moram pretražiti svih 16 različitih postavki kako bih eliminirao ovu pogrešku zavarivanja, osim toga, imao sam problema i kada sam ponovno pokušao zavarivati ručnim migom bez plina jer nakon što sam pokušao postaviti ovu vrstu mig zavarivanja, onda sada kada sam prestao variti žicu iznutra se mlaznica zaustavila i izgorjela iznutra, pa je to opet bilo samo nagađanje gdje bih trebao prilagoditi, tako da je zapravo bilo mnogo toga što sam morao prilagoditi za upotrebu u ručnom zavarivanju bez plina, a izlaz za ručno za mene kaže da postoji nema prilagodbe u ovom načinu rada, samo ga morate postaviti na ručni i bez plina i debljinu žice tada je to bilo samo pitanje zavarivanja, ali ne odgovara tako da je u svakom slučaju korisnički priručnik vrlo loš, i pun mnogo, ne betonski stol u različitim postavkama, tako da trošite previše vremena tražeći savršeni šav za zavarivanje, a morate sjesti za izradu zajedničkog korisničkog priručnika jer ćete inače brzo izgubiti klijente kako biste mogli pružiti pravu uslugu trebali biste moći izraditi ispravan priručnik za sve uređaje i sve različite vrste zavarivanja i vrijednosti na svim različitim razinama, ne bi trebalo biti teško pokazati svim kupcima da postoje postavke za sve vrste zavarivanja i što brojke bi trebale pokazati za različite, pa se nadam da će pronaći bolje rješenje

Prikaži izvornu recenziju

prije 9 mjeseci Posted on Expondo Germany

Dobar proizvod.

Jako dobar aparat za zavarivanje po razumnoj cijeni. Nedostatak je to što nema detaljnih informacija o Synergyju u priručniku i relativno malo detaljnih informacija može se pronaći na internetu. Nema videa itd. No, sučelje uređaja doista je jednostavno pa nakon nekoliko pokušaja znate što i kako učiniti. Uređaj je poluautomatski i jako dobro podnosi sve osnovne priključke. Dva valjka glatko vode žicu. potpuno je dovoljan za manje špule. Imaju dosta dobru potisnu snagu, jer čak i ako je sajla savijena itd. Nisam imao problema s glatkom vožnjom. Kućište je čvrsto i izgleda dobro izrađeno. Ekspresna dostava, proizvod isporučen sljedeći dan, dobro zaštićen. 160A se čini vrlo realnim, prije sam imao još jedan aparat za zavarivanje kupljen na aukciji s višim A, ali ovaj je puno učinkovitiji. Kladim se da su to stvarni podaci. Ukratko, jako sam zadovoljan, preporučam.

Prikaži izvornu recenziju

S nama ste u pravim

rukama!

S obiljem stručnosti i ciljem da ponudimo izvrsnu kvalitetu uz uštedu vašeg novca, razvijamo vlastite jake marke s održivim dizajnom, "Made in Germany". Obilježeni kroz više od 1.000.000 zadovoljnih kupaca, neprestano razvijamo nove metode za osobno ispunjavanje individualnih želja i zahtjeva.

Vjeruju stručnjaci iz cijelog svijeta
preko 16 godina
iskustva u e-trgovini
4.3
ocjena trgovine na TrustPilotu
3 MILIJUNA
ljudi kupilo je naše proizvode