Artikl: EX10010891
|Model: RCBM-40N
Dostava cca. ponedjeljak, 6. svibnja
Na temelju 6 recenzija
U usporedbi s tradicionalnim mućenjem u loncu na plameniku, kuhanje u ovom kuhalu je čisti užitak. Jedino je bazooka filtar neučinkovit, brzo se začepi i treba modificirati metodu filtracije nakon skakanja, posebno kada se koriste granule. Preporučam proizvod.
Odgovor od
Sustav je kao u tipičnim Grainfather kotlovima, samo jeftiniji, smatrao sam ga svojim 8. kotlom (i 1 u ovom kotlu), ali u ručnom režimu, i morao sam se naviknuti na opremu da provjerim radi li ono što treba učiniti, dakle s pozitivne strane: - automatsko zagrijavanje na određeno vrijeme - magnetska pumpa se sama miješa, zahvaljujući čemu se postiže veća učinkovitost slada - nakon zagrijavanja slad je lako ukloniti na policu unutar kotla a ulijevanjem vode odstrani se ostatak kaše, ostaju samo ljuske - mogućnost automatskog podešavanja cijelog procesa Nedostaci: - senzor temperature pokazuje 2 stupnja niže (ovo je konstantno visoka temperatura, pa se lako prilagoditi i ne predstavlja problem) - u setu nema spirale za hlađenje (nije obavezna, ali poboljšava okus napitka) - bazuka filter je prekratak i lako se začepi unatoč korištenim vrećicama za granulirani hmelj, Morao sam mu malo pomoći Ukupna ocjena: Odlično je, ne moraš stajati uz to kao kod lonca, miješati i kontrolirati temperaturu, pri vaganju sljedeće serije postavim automatski način rada i idem gledati seriju :)
Odgovor od
U redu, do sada sam koristio uređaj samo dva puta, ali radio je točno ono što je trebao. izvrsno! Budući da sam u početku imao nekoliko problema s uređajem, a zatim sam ga morao zamijeniti, također mogu reći da je podrška besprijekorna i prijateljska. Sve u svemu, zaokružena stvar. Već se veselim novim danima kuhanja jer ovaj uređaj to čini puno lakšim i onda ga mogu dalje testirati. Ali svejedno mogu reći da je uređaj dobro do vrlo dobro napravljen, pumpa radi dobro i temperatura se održava.
Uvod Početkom 2021. počeo sam povremeno kuhati pivo za privatnu upotrebu. Registracija na carini Da bih to učinio, najprije sam prijavio projekt na carini. 200 litara neoporezivo je za privatnu upotrebu u Njemačkoj. Prijavite to nadležnom carinskom uredu. Motivacija Započeo sam ovo s loncem i kantom za fermentaciju. To je u redu, ali sada sam htjela da bude udobnije. Gledao sam razne kuhale za vodu i odabrao sam ovaj kuhalo. Budući da kuhamo samo za privatne potrebe s vremena na vrijeme, dovoljna je verzija od 30 litara. Pakiranje Kuhalo za vodu stiže kući vrlo sigurno zapakirano. Neki montažni dijelovi kao što je cijev za kašu nalaze se na vrhu ispod poklopca. Ovdje ćete također pronaći upute za rad (višejezične). Instalacija je jednostavna. Tehnički podaci. Količina punjenja u litrama i galonima (SAD) utisnuta je u kuhalo za vodu. To olakšava ciljno punjenje vode.Unutarnja kanta u kojoj se nalazi istrošeno zrno može se rotirajućim pokretom objesiti u prsten na gornjem rubu. Ovo olakšava ispiranje. Sladovina se usisava na dno i zatim izlazi bočno u cijevi. Na vrhu se nalazi ventil kroz koji se podešava protok. Sladovina se zatim pumpa crijevom kroz rupu u staklenom poklopcu i sve je stalno u pokretu. Koje korake kuhanja preuzima kuhalo? Kotao preuzima cijeli proces kuhanja od prvog zagrijavanja do kraja kuhanja sladovine Za proces se koristi jedinica za programiranje. Ovdje možete spremiti 9 recepata sa po 9 koraka. Recepti imaju brojeve i na popisu zapisujete koji broj što znači. Alternativno, možete kuhati i ručno. Čim kaša prokuha, stroj automatski signalizira dodavanje hmelja.Nakon što je kuhanje sladovine završeno, u kotao se ubacuje rashladna petlja. Naš ima 10 petlji. Zatim se sladovina hladi na 30 stupnjeva do 20 stupnjeva za oko 30 minuta s najvećom količinom punjenja. Sada pustite sladovinu da iscuri kroz slavinu u kantu za fermentaciju i fermentacija počinje. Dakle, imate slobodne ruke i proces teče automatski. Temperatura se može podešavati u koracima od 0,1 C/F stupanj, a snaga grijanja u koracima od 100 W. Parametri s kojima radite su snaga grijanja, vrijeme i temperatura. Kontrola radi vrlo precizno i dobivate rezultat kuhanja koji se ponavlja. Ne morate uvijek puniti kuhalo za vodu, možete kuhati i manje količine. Naknadni troškovi Osim kuhala za vodu, potrebna vam je i žlica za hlađenje. Imamo vrećicu ili sito za hmelj s 10 petlji i promjera 26 cm. Ovdje dodajete hmelj kad zavrije kaša. To štedi hmeljni talog u kotlu i olakšava čišćenje. Ako je potrebno, pokrijte vanjski dio kotla izolacijskom podlogom. To održava temperaturu kotla konstantnijom. Zaključak Kod kuće dobivate sustav za pripremu piva koji može skuhati do 25 litara piva odjednom. Proces kuhanja je automatiziran do fermentacije. Izrada je vrlo čista, sve je u savršenom redu.
Uvod Početkom 2021. počeo sam povremeno kuhati pivo za privatnu upotrebu. Registracija na carini Da bih to učinio, prvo sam registrirao projekt na carini. 200 litara neoporezivo je za privatnu upotrebu u Njemačkoj. To prijavljujete nadležnoj carinarnici. Motivacija Ovo sam započeo s loncem i kantom za fermentaciju. To je u redu, ali sada sam htjela da bude udobnije. Gledao sam razne kuhala za vodu i odlučio se za ovaj kuhalo. Budući da kuhamo samo povremeno za privatne potrebe, dovoljna je verzija od 30 litara. Pakiranje Kuhalo za vodu stiže kući vrlo sigurno zapakirano. Neki montažni dijelovi kao što je cijev za kašu nalaze se na vrhu ispod poklopca. Upute za uporabu (višejezične) također se nalaze ovdje. Sastavljanje je jednostavno. Tehničke informacije Kuhalo za vodu ima pečat s količinama punjenja u litrama i galonima (SAD). To olakšava ciljano punjenje vodom. Unutarnja kanta u kojoj se nalazi istrošeno zrno može se rotiranjem objesiti u prsten na gornjem rubu. To olakšava pročišćavanje. Sladovina se usisava na dnu i zatim izlazi bočno u cijev. Na vrhu se nalazi ventil kroz koji se podešava protok. Sladovina se zatim pumpa crijevom kroz rupu u staklenom poklopcu i sve je stalno u pokretu. Koje korake kuhanja preuzima kuhalo za vodu? Kotao preuzima cijeli proces kuhanja od prvog zagrijavanja do kraja vrenja sladovine. Za proces se koristi programska jedinica. Ovdje možete spremiti 9 recepata sa po 9 koraka. Recepti imaju brojeve i na popisu zapisujete koji broj što znači. Alternativno, možete kuhati i ručno. Aparat automatski signalizira dodavanje hmelja nakon što kaša prokuha. Nakon što je kuhanje sladovine završeno, u kotao se umeće rashladna petlja. Naš ima 10 petlji. Zatim se sladovina hladi na 30 do 20 stupnjeva za oko 30 minuta s najvećom količinom punjenja. Sada se sladovina ispušta kroz slavinu u posudu za fermentaciju i fermentacija počinje. Dakle, vaše ruke su slobodne i proces se odvija automatski. Temperatura se može podešavati u koracima od 0,1 C/F stupanj, a snaga grijanja u koracima od 100 W. Parametri s kojima radite su snaga grijanja, vrijeme i temperatura. Kontrola radi vrlo precizno i dobivate rezultat kuhanja koji se ponavlja. Ne morate uvijek puniti kuhalo za vodu, možete kuhati i manje količine. Naknadni troškovi Osim bojlera, potrebna vam je i posuda za hlađenje. Imamo jedan s 10 petlji i promjera 26 cm. Vrećica ili sito za hmelj. Ovdje dodajete hmelj kad zavrije kaša. To štedi hmeljni talog u kotlu i olakšava čišćenje. Ako je potrebno, prekrijte vanjski dio kotla izolacijskom podlogom. To održava temperaturu kotla konstantnijom. Zaključak Kod kuće dobivate sustav za kuhanje koji može skuhati do 25 litara piva odjednom. Proces kuhanja je automatiziran do fermentacije. Izrada je vrlo čista, sve je u savršenom redu.
Stroj je dobre kvalitete, ali nakon mog prvog kuhanja izgorjela je brtva na dnu spremnika. Ne mogu više koristiti spremnik bez te brtve i ne znam gdje je naći. Molim te pomozi mi!
Odgovor od
S obiljem stručnosti i ciljem da ponudimo izvrsnu kvalitetu uz uštedu vašeg novca, razvijamo vlastite jake marke s održivim dizajnom, "Made in Germany". Obilježeni kroz više od 1.000.000 zadovoljnih kupaca, neprestano razvijamo nove metode za osobno ispunjavanje individualnih želja i zahtjeva.