Propan-butan roštilj za kebab za komercijalnu upotrebu
Roštilj za kebab G3 LPG tvrtke Potis omogućava optimalne rezultate pečenja doner kebaba, gyrosa i shawarme. Budući da se ražanj ravnomjerno okreće tijekom pečenja, hrana pečena na žaru uvijek je ravnomjerno pečena sa svih strana. Snažni roštilj za shawarmu namijenjen je za korištenje u snack barovima, bistroima i restoranima.
Napravite autentične mesne specijalitete uz vertikalni roštilj iz Potisa
Bilo da se radi o sočnoj piletini, kebabu ili gyrosu, vertikalni roštilj uvijek daje savršene rezultate. Zahvaljujući snažnom grijaćem elementu, gyros roštilj može raditi s 8,750 W i tako jamči posebno brzo zagrijavanje. Osim toga, pomoću preklopnog prekidača možete podesiti hoće li se roštilj za kebab okretati u smjeru kazaljke na satu ili u suprotnom smjeru. Ova funkcija omogućuje i desnorukim i ljevorukim korisnicima udobno rezanje mesa.
Za postavljanje roštilja trebat će vam pristup plinu. Roštilj za kebab pokreće Propan-butan i impresionira potrošnjom od 0,70 kg/h (0,90 m³/h). Željenu toplinu možete kontinuirano namjestiti pomoću praktičnih kotača kako biste uvijek mogli jamčiti željeni rezultat pečenja.
S umetnutom posudom za mast, otisak gyros roštilja iznosi 550 x 770 mm. To vam daje mnogo površine za pečenje za ražnjiće s maksimalnom visinom mesa od 620 mm. Robusna konstrukcija također može lako podnijeti ražnjiće za meso težine do max. 50 kg – savršeno za dugotrajnu upotrebu u snack barovima i bistroima s velikim prometom.
Kućište je izrađeno od higijenski i zdravstveno sigurnog Ne hrđajući Čelik i udovoljava visokim higijenskim zahtjevima industrije usluživanja hrane. Materijal otporan na koroziju daje roštilju za kebab moderan dizajn i omogućuje brzo i jednostavno čišćenje. Roštilj za shawarmu također impresionira svojim dugim vijekom trajanja i otpornošću.
Oprez pri čišćenju: Ploče plamenika ne smiju doći u dodir sa sredstvima za čišćenje.